Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Bakgrunn for prosjektet Lage en veiledning for små tjenestetilbydere av bredbånd, slik at de kan tilby sine kunder IP-telefoni ved å bruke SIP.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Bakgrunn for prosjektet Lage en veiledning for små tjenestetilbydere av bredbånd, slik at de kan tilby sine kunder IP-telefoni ved å bruke SIP."— Utskrift av presentasjonen:

1 Bakgrunn for prosjektet Lage en veiledning for små tjenestetilbydere av bredbånd, slik at de kan tilby sine kunder IP-telefoni ved å bruke SIP.

2 Hva måtte vi tilegne oss av kunnskap IP-telefoni teori SIP teori Hva har vi testet Forkjellige klienter som støtter SIP og disse opp mot SIP tjenere.

3 Hva ønsket vi å få ut av testingen? Hvordan programvaren fungerer Kvaliteten på programvaren Analysere SIP trafikken Hvordan man kan sette opp et fungerende system

4 Klienter Windows Pingtel Helmsmann MSN Messenger Hotsip Linux KPhone LinPhone

5 Tjenere SIP Proxy fra Cisco VOCAL system fra Vovida Har også testet disse opp mot Cisco GW mot PSTN

6 Resultat av testing Pakke analyse av SIP trafikk Mye av programvaren som har barnesykdommer Satt opp et fungerende IP-telefonisystem ved bruk av SIP Godt grunnlag for å skrive veiledning

7 VOCAL SIP Proxy Server Produsert av Vovida Støttet økonomisk av Cisco m.fl. Åpen kildekode Forbedrer seg stadig Følger med på nye standarder

8 Hva gjenstår? Dokumentere installasjon Skrive om SIP teori Skrive om SIP trafikkanalyse Sluttrapport


Laste ned ppt "Bakgrunn for prosjektet Lage en veiledning for små tjenestetilbydere av bredbånd, slik at de kan tilby sine kunder IP-telefoni ved å bruke SIP."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google