Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Besøk Din Maskin AB og Värnamo IndustriExpo 2015 den 6.-7. mai! Invitasjon!

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Besøk Din Maskin AB og Värnamo IndustriExpo 2015 den 6.-7. mai! Invitasjon!"— Utskrift av presentasjonen:

1 Besøk Din Maskin AB og Värnamo IndustriExpo 2015 den mai! Invitasjon!

2 Velkommen til Din Maskin AB og IndustriExpo i Värnamo Det blir 2 spennende dager med produksjonsløsninger for platebearbeiding. Vi presenterer både nye og etablerte produkter. Her gis muligheten til å se hvordan du kan øke tilgjengeligheten, forkorte ledetider, øke fleksibiliteten og opprettholde orden rundt maskinene. Med andre ord - viktige og interessante temaer! Maskinene vil som vanlig være i full produksjon og plater skal stanses, laserskjæres og knekkes! Det kommer til å bli to svært interessante dager, så planlegg et besøk for å se alle muligheter den ledende leverandøren av produksjonsutstyr for platebearbeiding har og tilby! Prima Power Zaphiro CS - LST Fleksibel 5kW laser med innlaster og plukkrobot for 24/7 produksjon. Vårt Showroom er fylt med maskiner! Prima Power E6 - LST Servo-elektrisk stansemaskin med plukkrobot. SafanDarley kantpresser og sakser Servo-elektriske og hydrauliske kantpresser og sakser i forskjellige størrelser. Starmatik Mini kantpressrobotcell Minirobotcelle for knekking av mindre plateemner på en effektiv og fleksibel måte. Ny presse-styring fra Din Maskin Mekanikken i gamle presser holder i evigheter, nå gir vi deg en kostnadseffektiv måte å oppgradere styringen på. CAD/CAM og produksjonsplanleggingsprogram Benytt sjansen til å se alle muligheter våre programvarer tilbyr, enten dere jobber med 3D-modeller eller enkelte dxf-tegninger finnes mange muligheter for å effektivisere hverdagen.

3 Påmelding: Send e-post med deltaker til eller registrer deg direkte på Og du! Har du ikke sett Volvos nye XC90 på nært hold har du mulighet til å se den her hos oss på Din Maskin under expoet! Har du spørsmål eller ønsker du hjelp med hotell? Ta kontakt! Knut Arild Øvergård Tlf Gert Olofsson Tlf


Laste ned ppt "Besøk Din Maskin AB og Värnamo IndustriExpo 2015 den 6.-7. mai! Invitasjon!"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google