Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Besøk Din Maskin AB og Värnamo IndustriExpo 2015 den 6.-7. mai! Invitasjon!

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Besøk Din Maskin AB og Värnamo IndustriExpo 2015 den 6.-7. mai! Invitasjon!"— Utskrift av presentasjonen:

1 Besøk Din Maskin AB og Värnamo IndustriExpo 2015 den 6.-7. mai! Invitasjon!

2 Velkommen til Din Maskin AB og IndustriExpo i Värnamo 2015. Det blir 2 spennende dager med produksjonsløsninger for platebearbeiding. Vi presenterer både nye og etablerte produkter. Her gis muligheten til å se hvordan du kan øke tilgjengeligheten, forkorte ledetider, øke fleksibiliteten og opprettholde orden rundt maskinene. Med andre ord - viktige og interessante temaer! Maskinene vil som vanlig være i full produksjon og plater skal stanses, laserskjæres og knekkes! Det kommer til å bli to svært interessante dager, så planlegg et besøk for å se alle muligheter den ledende leverandøren av produksjonsutstyr for platebearbeiding har og tilby! Prima Power Zaphiro CS - LST Fleksibel 5kW laser med innlaster og plukkrobot for 24/7 produksjon. Vårt Showroom er fylt med maskiner! Prima Power E6 - LST Servo-elektrisk stansemaskin med plukkrobot. SafanDarley kantpresser og sakser Servo-elektriske og hydrauliske kantpresser og sakser i forskjellige størrelser. Starmatik Mini kantpressrobotcell Minirobotcelle for knekking av mindre plateemner på en effektiv og fleksibel måte. Ny presse-styring fra Din Maskin Mekanikken i gamle presser holder i evigheter, nå gir vi deg en kostnadseffektiv måte å oppgradere styringen på. CAD/CAM og produksjonsplanleggingsprogram Benytt sjansen til å se alle muligheter våre programvarer tilbyr, enten dere jobber med 3D-modeller eller enkelte dxf-tegninger finnes mange muligheter for å effektivisere hverdagen.

3 Påmelding: Send e-post med deltaker til gry@dinmaskin.nogry@dinmaskin.no eller registrer deg direkte på www.varnamoindustriexpo.se www.varnamoindustriexpo.se Og du! Har du ikke sett Volvos nye XC90 på nært hold har du mulighet til å se den her hos oss på Din Maskin under expoet! Har du spørsmål eller ønsker du hjelp med hotell? Ta kontakt! Knut Arild Øvergård Tlf. 934 36 467 knut.arild@dinmaskin.no Gert Olofsson Tlf. 904 138 42 gert@dinmaskin.no


Laste ned ppt "Besøk Din Maskin AB og Värnamo IndustriExpo 2015 den 6.-7. mai! Invitasjon!"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google