Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Evangelical Christian Church, ECC En inspirerende misjonsstasjon i jungelen i Bangladesh.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Evangelical Christian Church, ECC En inspirerende misjonsstasjon i jungelen i Bangladesh."— Utskrift av presentasjonen:

1 Evangelical Christian Church, ECC En inspirerende misjonsstasjon i jungelen i Bangladesh

2

3 Fakta om samarbeidet: Normisjon ønsker å samarbeide med ECC for å bidra til at evangeliseringsabeidet i Bandarban kan utvikles på en god måte. Normisjon er parner med ECC og støtter arbeidet med 420 tusen kroner i året. I tillegg bidrar Normisjon med konsulenthjelp.

4 Hva kan ECC gjøre med Normisjon i ryggen? ECC har mer ressurser til å sende ut flere evangelister til unådde folkeslag i sitt nærområde. ECC har fått hjelp til å planlegge utbygging av vannanlegg, nye toalett og utdeling av tepper og mat til de fattigste i jungelen. 23 personer ble døpt av pastorene i ECC i 2011

5 ECC bygger en ny kirke i en avsidesliggende landsby. Kirken er finansiert av lokale gaver.

6 Dåp av nye kristne fra Khumi-folket.

7 1. Akutt hjelp: Deler ut tepper og ris til fattige 2. Litteratur: Trykker selv kristen literatur på Bawm-språket som brukes i søndagsskole og av evangelistene. 3. Bibelskole: Har laget et eget bibliotek med lærebøker om kristendommen 4. Bygger brønner: Kirken reiser rundt i landsbyer og bygger brønner og vannpumper slik at innbyggerne lett kan få tilgang til rent vann. 4. Bygger vanntank: Har bygget en stor vanntank på fire tusen liter for å gi ungdom som bor på skoleinternat tilgang på vann. Dette driver kirken med:

8 Kirken deler ut tepper og mat til personer som har mistet husene sine i en brann.

9 Innbyggerne i landsbyen Tomlo Para samler materialer etter brannen. De får hjelp av kirken til å bruke materialene til å gjenoppbygg e husene sine.

10 Ledelsen i ECC er samlet til en høytidelig utgivelse av nye kristne bøker fra eget forlag.

11 Biblioteket på Haudal Memorial Bible School

12 ECC bruker mye ressurser på å hjelpe fattige i jungelen. Hjemmelagde tepper er en kjærkommen gave for mange.

13 Kirken har bygget nytt vannreservoar for landsbyen Sakma Mru.

14 Barna nyter det rene vannet mens utbyggerne gleder seg.

15 Kvinnene har fått en ny hverdag.

16 6. Bygger toalett: Kirken setter opp toalett for familer for å forebygge sykdom. 7. Gi skolestipend: Over 60 studenter får stipend til å gå på skole av kirken hvert år. I jungelområdet i Bandarban er det få som har skole og utdanning fra før. 8. Støtter høyrere utdanning: Nærmere 200 studenter i året får stipend til å ta universitetsutdannelse. 9. Borteboerstipend: Over 50 studenter får i tillegg øknomisk hjelp til å betale for å bo på internat mens de studerer. 9. Støtter legestudenter: En håndfull personer får hvert år søtte til å studere midisin. Brief description of activities implemented Dette driver kirken med:

17 Nye toaletter er klare til å fraktes ut til landsbyene.

18 Her er det nye luksustoalettet ferdig montert!

19 11. Opplæring i givertjeneste: Kirken holder årlige seminar der de lærer ungdommene hvilken velsignelse det er å gi av sin overflod til andre. 12. Driver egen “Bawm” hus i Dhaka: I samarbeid med Normisjon tilbyr kirken et internat for befolkningen i jungelen i Bandarban som er på langtidsopphold i hovedstaden for å gå på skole. 13. Motorsykler: Kirken har kjøpt inn egne motorsykler for at evangelister og helsearbeidere skal kunne transporteres raskt rundt i områdene i Bandarban. Brief description of activities implemented Dette driver kirken med:

20 Medlemmene i kirken gir 10 prosent av risavligen sin til kirken.

21 Studenter som har stipend fra ECC er samlet til kurs om givertjeneste samtidig som muslimene i Bangladesh feirer Ramadan.

22 Under seminaret om givertjeneste er det lagt inn tid til at studentene selv kan lese og samtale om hva Bibelen sier om givertjeneste.

23


Laste ned ppt "Evangelical Christian Church, ECC En inspirerende misjonsstasjon i jungelen i Bangladesh."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google