Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

For 100 år siden plantet Amundsen flagget på Sydpolen 2011 blir ikke som andre polarår. En gruppe norske eventyrere og forskere befinner seg i Arktis for.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "For 100 år siden plantet Amundsen flagget på Sydpolen 2011 blir ikke som andre polarår. En gruppe norske eventyrere og forskere befinner seg i Arktis for."— Utskrift av presentasjonen:

1 For 100 år siden plantet Amundsen flagget på Sydpolen 2011 blir ikke som andre polarår. En gruppe norske eventyrere og forskere befinner seg i Arktis for a ̊ finne levningene etter Roald Amundsens siste ekspedisjon. Langt inne i isødet ligger det de leter etter, men der finnes ogsa ̊ et samvittighetsløst og sultent vesen som angriper ekspedisjonen deltaker for deltaker, dreper dem pa ̊ blodigste vis og bare etterlater slintrer. Det blir til en kamp pa ̊ liv og død, hvor intet middel er for brutalt for a ̊ holde seg i live.

2 Knut Nærum Levende Dukker Kongelige Norske Marines Musikkorps Erlend Skomsvoll Green Ginger presenterer

3

4 Norges første zombie- dukketeateroppsetning - en uimotsta ̊ elig blanding av nykomponert musikk og innvoller pa ̊ avveie…

5 Det handler om å overleve....


Laste ned ppt "For 100 år siden plantet Amundsen flagget på Sydpolen 2011 blir ikke som andre polarår. En gruppe norske eventyrere og forskere befinner seg i Arktis for."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google