Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Loggbok Hva er det du stusser over? Hva er det som gjør at du bekymrer deg? Hva har du sett eller hørt? Hva har vedkommende sagt eller gjort? Hva er.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Loggbok Hva er det du stusser over? Hva er det som gjør at du bekymrer deg? Hva har du sett eller hørt? Hva har vedkommende sagt eller gjort? Hva er."— Utskrift av presentasjonen:

1

2

3 Loggbok Hva er det du stusser over? Hva er det som gjør at du bekymrer deg? Hva har du sett eller hørt? Hva har vedkommende sagt eller gjort? Hva er det i samspillet mellom barnet og foreldrene som har gjort deg bekymret? Hvordan er barnets evne til å inngå i sosiale relasjoner? Hvordan er barnets fysiske tilstand? Hvordan er barnet selvbilde og oppfatning av egenverd? Hvordan er utviklingen i forhold til alder? Hvor lenge har du vært bekymret?

4 Gruppeoppgave: «Samtale med voksne» Gå sammen i gruppen og fordel dere etter gruppeinndelingen «Samtale med voksne viser. Roller: Mamma, pappa, barnehagestyrer og pedagog. Prøv å rullere på rollene. Tilbake i plenum etter lunsj kl 12.15


Laste ned ppt "Loggbok Hva er det du stusser over? Hva er det som gjør at du bekymrer deg? Hva har du sett eller hørt? Hva har vedkommende sagt eller gjort? Hva er."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google