Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Verktøykassa For å få til tidlig intervensjon i praksis: Diskusjon på arbeidsplassen Bli bevisst på egen kunnskap om å se tegn og handle i forhold til.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Verktøykassa For å få til tidlig intervensjon i praksis: Diskusjon på arbeidsplassen Bli bevisst på egen kunnskap om å se tegn og handle i forhold til."— Utskrift av presentasjonen:

1 Verktøykassa For å få til tidlig intervensjon i praksis: Diskusjon på arbeidsplassen Bli bevisst på egen kunnskap om å se tegn og handle i forhold til det. Har dere nok kunnskap/kompetanse? Kartlegg tjenestens kompetanse på tidlig intervensjon. Klargjør egen forståelse av hvilket mandat dere har når det gjelder tidlig intervensjon på rusområdet. Hvilke risikogrupper møter dere? Hvilket ansvar har din arbeidsplass på dette området?

2 Verktøykassen forts. Skaff oversikt over ressurser Dernest kan det være nyttig å skaffe seg konkret oversikt over hvem dere kan kontakte i lokalmiljøet. Få oversikt over ressurser internt i virksomheten, lokalmiljøet eller regionen. Hvem kan kontaktes lokalt? Hvordan komme i kontakt og hvem skal vi helst snakke med?

3 Barn som pårørende

4 Alle visste, og noen gjorde noe…

5 Bevisstgjøring og bearbeiding av egne holdninger og barrierer

6 For deg som jobber i barnehage: http://www.hvemkanhjelpejesper.no

7 For deg som jobber i skolen: http://www.blakors.no

8 www.jegser.no

9 www.tidligintervensjon.no

10 www.barnirusfamilier.no

11 https://www.facebook.com/barnirusfamilier?f ref=ts

12 www.korusnord.no


Laste ned ppt "Verktøykassa For å få til tidlig intervensjon i praksis: Diskusjon på arbeidsplassen Bli bevisst på egen kunnskap om å se tegn og handle i forhold til."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google