Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Regnskap (med skatteposter). Regnskap Vi har utgifter og inntekter Disse er fordelt på skatteposter Tabellen under brukes – tilpasset et lite forlag.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Regnskap (med skatteposter). Regnskap Vi har utgifter og inntekter Disse er fordelt på skatteposter Tabellen under brukes – tilpasset et lite forlag."— Utskrift av presentasjonen:

1 Regnskap (med skatteposter)

2 Regnskap Vi har utgifter og inntekter Disse er fordelt på skatteposter Tabellen under brukes – tilpasset et lite forlag.

3

4 Mva Tre typer Høy Lav Middels Hvorfor har vi ikke lagret prosentsatsene.

5 Utgifter Utgiftstype (ref. tabellen over) Dato Netto Mva

6 Vi skal lage et regnskapsprogram Program for registrering av utgifter fordelt på skatteposter Vi skal også ta med inntekter. De skal fordeles på post: –3000 avgiftspliktige inntekter –3100 avgiftsfrie inntekter Vi skal senere lage et faktureringsprogram for disse

7 Eksempel på regnskapsrapport

8 Skattepostene inngår i næringsoppgave 1 som alle næringsdrivende må fylle ut. Vi flytter tallene manuelt fra regnskapsprogrammet til skjemaet, men dette kan også gjøres automatisk (men siden det er få tall er det ikke verd arbeidet)


Laste ned ppt "Regnskap (med skatteposter). Regnskap Vi har utgifter og inntekter Disse er fordelt på skatteposter Tabellen under brukes – tilpasset et lite forlag."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google