Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

System Center Configuration Manager 2007 Bachelorprosjekt gruppe 18A Anders Stene Johannessen Martin Presthus.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "System Center Configuration Manager 2007 Bachelorprosjekt gruppe 18A Anders Stene Johannessen Martin Presthus."— Utskrift av presentasjonen:

1 System Center Configuration Manager 2007 Bachelorprosjekt gruppe 18A Anders Stene Johannessen Martin Presthus

2 Agenda Oppdragsgiver Problemstilling Funksjoner i SCCM Hvorfor denne oppgaven Løsning Resultat Videre arbeid Oppsummering

3 Oppdragsgiver Oppdragsgiver for prosjektet er Høgskolen i Sør- Trøndelag ved AiTel. HiST har pr i dag en Systems Management Server 2003 løsning. De ønsker en ”Proof of concept”, med tanke på en fremtidig oppgradering.

4 Hvorfor vi valgte denne oppgaven Oppgaven omhandler et stort spekter av hva vi har lært i vårt studie ved Aitel. Vi anser SCCM for å være et fremtidsrettet og svært relevant system i forhold til framtidige jobbutsikter. Oppgaven omfatter også drifting og oppsett av Windows Server 2003, SQL 2005, IIS mm.

5 Problemstilling Utarbeide et kunnskapsdokument for å forenkle en eventuell oppgradering til ny versjon. Gi en forståelse av hvilke oppgaver som kan gjennomføres ved hjelp av SCCM. Jobbe med et uferdig system som fremdeles bare er i beta, og under fortløpende utvikling.

6 Løsningshåndtering Vi hadde et nettverk bestående av en Windows Server 2003 samt Windows Vista Business på klient Etter installasjon, konfigurering og testing i dette miljøet, er slutt resultatet lagt til som grunnlag i dokumentasjonen. Mye av tiden har gått med til å lese dokumentasjon og teste ulike funksjoner som SCCM2007 tilbyr. Vi har dokumentert våre funn etter nøye utprøvninger av nye funksjoner i verktøyet.

7 Funksjoner i SCCM Distribusjon og installasjon av programvare. Distribusjon og installasjon av oppdateringer til programvare og operativsystem. Gi restriksjoner til klientmaskiner som er tilkoblet domenet fra å koble til nettverket hvis de ikke møter oppsatte krav til sikkerhet. Eksempelvis manglende sikkerhetsfikser.

8 Funksjoner i SCCM Utrulling av operativsystem. Fjernhjelp og fjernkontroll av maskiner. Overvåking av klienter og programvare. Samler maskinvare og programvare inventar på maskiner i domenet.

9 Resultater Systemet er installert og konfigurert. Vi har distribuert programvare og operativsystem. Vi har tatt i bruk fjernhjelp med hell. Spørringer er opprettet og utprøvd. Dokumentasjonen er stort sett ferdig. Vi har fått prøvd ut de aller fleste funksjonene som er i denne beta utgaven av sccm2007.

10 Videre arbeid Utarbeide en sluttrapport. Gå igjennom tidligere rapporter og rette opp eventuelle feil/mangler. Gjøre ferdig prosjektet og få det innlevert til fristen 25.05.07.

11 Spørsmål????


Laste ned ppt "System Center Configuration Manager 2007 Bachelorprosjekt gruppe 18A Anders Stene Johannessen Martin Presthus."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google