Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

System Center Configuration Manager 2007 Bachelorprosjekt gruppe 18A

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "System Center Configuration Manager 2007 Bachelorprosjekt gruppe 18A"— Utskrift av presentasjonen:

1 System Center Configuration Manager 2007 Bachelorprosjekt gruppe 18A
4/10/ :23 AM System Center Configuration Manager Bachelorprosjekt gruppe 18A Anders Stene Johannessen Martin Presthus © 2005 Microsoft Corporation. All rights reserved. This presentation is for informational purposes only. Microsoft makes no warranties, express or implied, in this summary.

2 Agenda Oppdragsgiver Problemstilling Funksjoner i SCCM
Hvorfor denne oppgaven Løsning Resultat Videre arbeid Oppsummering

3 Oppdragsgiver Oppdragsgiver for prosjektet er Høgskolen i Sør-Trøndelag ved AiTel. HiST har pr i dag en Systems Management Server 2003 løsning. De ønsker en ”Proof of concept”, med tanke på en fremtidig oppgradering.

4 Hvorfor vi valgte denne oppgaven
Oppgaven omhandler et stort spekter av hva vi har lært i vårt studie ved Aitel. Vi anser SCCM for å være et fremtidsrettet og svært relevant system i forhold til framtidige jobbutsikter. Oppgaven omfatter også drifting og oppsett av Windows Server 2003, SQL 2005, IIS mm.

5 Problemstilling Utarbeide et kunnskapsdokument for å forenkle en eventuell oppgradering til ny versjon. Gi en forståelse av hvilke oppgaver som kan gjennomføres ved hjelp av SCCM. Jobbe med et uferdig system som fremdeles bare er i beta, og under fortløpende utvikling.

6 Løsningshåndtering Vi hadde et nettverk bestående av en Windows Server 2003 samt Windows Vista Business på klient Etter installasjon, konfigurering og testing i dette miljøet, er slutt resultatet lagt til som grunnlag i dokumentasjonen. Mye av tiden har gått med til å lese dokumentasjon og teste ulike funksjoner som SCCM2007 tilbyr. Vi har dokumentert våre funn etter nøye utprøvninger av nye funksjoner i verktøyet.

7 Funksjoner i SCCM Distribusjon og installasjon av programvare.
Distribusjon og installasjon av oppdateringer til programvare og operativsystem. Gi restriksjoner til klientmaskiner som er tilkoblet domenet fra å koble til nettverket hvis de ikke møter oppsatte krav til sikkerhet. Eksempelvis manglende sikkerhetsfikser.

8 Funksjoner i SCCM Utrulling av operativsystem.
Fjernhjelp og fjernkontroll av maskiner. Overvåking av klienter og programvare. Samler maskinvare og programvare inventar på maskiner i domenet.

9 Resultater Systemet er installert og konfigurert.
Vi har distribuert programvare og operativsystem. Vi har tatt i bruk fjernhjelp med hell. Spørringer er opprettet og utprøvd. Dokumentasjonen er stort sett ferdig. Vi har fått prøvd ut de aller fleste funksjonene som er i denne beta utgaven av sccm2007.

10 Videre arbeid Utarbeide en sluttrapport.
Gå igjennom tidligere rapporter og rette opp eventuelle feil/mangler. Gjøre ferdig prosjektet og få det innlevert til fristen

11 Spørsmål????


Laste ned ppt "System Center Configuration Manager 2007 Bachelorprosjekt gruppe 18A"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google