Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Verdensreligioner En sammenlikning. Dette skal du kunne svare på etter denne timen:  Hva er en religion?  Hva er et livssyn?  Hva er menes med at noe.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Verdensreligioner En sammenlikning. Dette skal du kunne svare på etter denne timen:  Hva er en religion?  Hva er et livssyn?  Hva er menes med at noe."— Utskrift av presentasjonen:

1 Verdensreligioner En sammenlikning

2 Dette skal du kunne svare på etter denne timen:  Hva er en religion?  Hva er et livssyn?  Hva er menes med at noe er hellig?  Likheter mellom religioner med røtter i India  Likheter mellom religioner med røtter i Midt-østen  Hva menes med åpenbaringsreligion  Hvilke syn har man på tiden og livet i de ulike religionene?  Hva må man passe på når man sammenlikner to religioner?  Side 131-137

3 Hvordan kan vi jobbe med disse spørsmålene for å finne svar?  Lese  Ta notater  Spør hverandre  Hva er forskjellen på lav og høy måloppnåelse, tror du?


Laste ned ppt "Verdensreligioner En sammenlikning. Dette skal du kunne svare på etter denne timen:  Hva er en religion?  Hva er et livssyn?  Hva er menes med at noe."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google