Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Publish-Subscribe Middleware Informasjonsflyt fra en applikasjon til en annen applikasjon som er interessert i å motta informasjonen. Eksempel: Aksjeselskap.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Publish-Subscribe Middleware Informasjonsflyt fra en applikasjon til en annen applikasjon som er interessert i å motta informasjonen. Eksempel: Aksjeselskap."— Utskrift av presentasjonen:

1 Publish-Subscribe Middleware Informasjonsflyt fra en applikasjon til en annen applikasjon som er interessert i å motta informasjonen. Eksempel: Aksjeselskap Programvare som forbinder produsent og forbruker.

2 Middleware Software som ruter meldinger mellom produsent og forbruker

3 Publish Subscribe Middleware Publisher registrerer data laget med middleware Subscriber registrerer data de har lyst til å få To metoder 1: Meldinger sent til alle, og filtrert ut I enden. (fungerer best I små nettverk). 2: Meldinger sent gjennom en sti laget I nettverket.

4 Broadcash Scheme En måte å forme nettverk på Kan være formet som en nett (må ikke inneholde loops). Eller som et TRE. Det er da viktig å unngå duplicat-meldinger, bruker derfor sekvensnr på meldinger som sendes

5 Multicast Group Approach Hvis en melding skal broadcastes sender alle noder meldingen videre til alle sine linker utenom den linken som meldingen kom inn på. En melding kan også sendes til de naboene som har subscribet til å motta meldingen (hvis man ser på subject I meldingen). Man kan også bruke IGMP protokollen

6 Når er dette bra? En peer-to-peer approach er bra for publish-subscribe systemer som ikke har en dedikert server. F.eks. Et lite firma.


Laste ned ppt "Publish-Subscribe Middleware Informasjonsflyt fra en applikasjon til en annen applikasjon som er interessert i å motta informasjonen. Eksempel: Aksjeselskap."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google