Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Overføring og avslutting av prosjekter Nylen 8.. 8.1: Kombinasjoner av fullførelse og avslutning Holdnings til konflikt Prosjektet er fullført Ikke fullført.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Overføring og avslutting av prosjekter Nylen 8.. 8.1: Kombinasjoner av fullførelse og avslutning Holdnings til konflikt Prosjektet er fullført Ikke fullført."— Utskrift av presentasjonen:

1 Overføring og avslutting av prosjekter Nylen 8.

2 8.1: Kombinasjoner av fullførelse og avslutning Holdnings til konflikt Prosjektet er fullført Ikke fullført Prosjektet er avsluttet Oppdraget er løstOppdraget er stoppet Ikke avsluttetOppdragets status er uavklart. Oppdraget er rent ut i sanden.

3 8.2: Mulige grunner til at prosjekter avsluttes før de er fullført Saksforhold som utløser standTolkning En ny situasjon oppstårProsjektet er blitt foreldet. Avklaringer viser at problemet var fiktivt eller kunne forstås annerledes. Prosjektet ville ikke ha blitt startet ut fra den nye forståelsen. Arbeidet med prosjektet løser problemet underveis Problemet er ikke påtrengende nok til at prosessen fullføres. Prosjektet representerer en læringsprosess Ikke alle prosjekter ender i en løsning

4 8.3: Hovedtyper av evaluering ResultatevalueringProsessevaluering Summativ evaluering (oppsummerende) summativ resultatevaluering summativ prosessevaluering Formativ evaluering (påvirkende) formativ resultatevaluering formativ prosessevaluering


Laste ned ppt "Overføring og avslutting av prosjekter Nylen 8.. 8.1: Kombinasjoner av fullførelse og avslutning Holdnings til konflikt Prosjektet er fullført Ikke fullført."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google