Presentasjon lastes. Vennligst vent

Liknende presentasjoner

Presentasjon om: "Program G00 (Kl.11.00-13.30)G99 (Kl.13.15-15.45)G98 (Kl.15.30-18.00) Flyball-kamper (alle påmeldte lag må ha gjennomgått regler på egen trening først,"— Utskrift av presentasjonen:

1 Program G00 (Kl.11.00-13.30)G99 (Kl.13.15-15.45)G98 (Kl.15.30-18.00) Flyball-kamper (alle påmeldte lag må ha gjennomgått regler på egen trening først, se vedlegg) Teknikkøvelser med spillere fra Follo HK; Radar og Skruball (trickskudd) Håndball-Quiz med fine premier Semifinaler Herre EM på Storskjerm i kafeteriaområde Kiosk Gratis Umbro ball til alle spillere Påmeldingsavgift: 250 kr pr.lag til dekking av dommer og hallutgifter Påmelding innen søndag 17.januar 2010: lene@tusenfryd.no.lene@tusenfryd.no Husk klubb, ant.lag (6 spillere pr.lag) og ant.spillere, kontaktperson, epost og mobil. Guttehåndballensdag lørdag 30.januar 2010 Ski IL Håndball inviterer i samarbeid med RØN, Follo HK og Juniorklubben alle G00, G99 og G98 lagende i samarbeidsklubbene til Follo HK til Guttehåndballens dag lørdag 30.januar 2010

2 Hvordan spilles FLYBALL?, kort innføring – nesten som beachhåndball 2 utespillere + målvakt, maks 3 innbyttere Spilles på minihåndballbaner Spilletiden er 2 x 6 min, 1 min pause (normalt 2 X 7 min, 3 min.pause) Man må ha en vinner i hver omgang, hvis uavgjort så er det golden goal. Ved uavgjort i antall matchpoeng spilles soloball mot målvakt. Hvordan spilles ballen? Med hendene Man kan holde/rulle/legge ned ballen (inntil 3 sekunder) Å stupe etter ballen er tillatt, også inn i målfeltet DET ER IKKE TILLATT Å STUSSE BALL. Stusspasning er selvfølgelig tillatt Innkast/frikast Innkastene tas hvor ballen går ut eller 1 meter fra krysset mellom mållinjen og sidelinje (hvis ballen går utover sidelinjen i målfeltet) Frikast taes ikke nærmere enn 1 meter fra målfeltlinjen Bestrafning Utvist spiller må forlate banen Spilleren kommer inn igjen når laget igjen har ballkontroll 2 ganger utvisning = diskvalifikasjon

3 Hvordan spilles FLYBALL?, kort innføring – nesten som beachhåndball Hvordan scorer man? Vanlig scoring = 1 poeng Spektakulære/attraktive scoringer = 2 poeng - flygere - backhand/piruett/artisteri/trickskudd/lobb - scoring av målvakt -4,5 meters kast (når en klar målsjanse blir hindret ulovlig) Hvem vinner? Laget med flest matchpoeng vinner kampen Vinner en omgang = 1 matchpoeng Vinner to omganger = 2 matchpoeng = Vinner Vinner begge omgangene = 2 matchpoeng Golden Goal hvis uavgjort i omgangen Hvis lagene vinner hver sin omgang spilles det Solo mot målvakt

4 Solo mot målvakt? Begge målvakter og en utespiller Hvert lag har 3 sjanser (3 forskjellige spillere) Lagene skyter annen hver gang, 3 alternativer innen 3 sekunder: 1.Målvakt kan skyte 2.Målvakt kan spille til egen spiller som løper mot mål 3.Spiller skyter direkte mot mål Begge målvakter må stå på egen mållinje Utespiller har en fot på egen målfeltslinje (4,5 meter) Utespiller spiller til egen målvakt Målvaktene kan da bevege seg fra mållinjen Målvakt med ball må holde seg i eget målfelt Viktig å huske: Ballen må ikke berøre bakken før skuddet Angriper kan ikke gjøre regelbrudd Forsvarende målvakt kan ikke gjøre regelbrudd (= 4,5 meter kast) Vinner = Det første laget med ett poeng forskjell etter at begge lag har gjort like mange forsøk Etter Solo mot målvakt er resultatet 2-1