Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Komme i gang med Windows Store-appen Lync Lync 2013.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Komme i gang med Windows Store-appen Lync Lync 2013."— Utskrift av presentasjonen:

1 Komme i gang med Windows Store-appen Lync Lync 2013

2 neste forrige Windows Store-appen Lync Hva er det?Logge på Veksle mellom skjermbilder mer Installere LyncFinne Lync Bruke den festede visningen Endre innstillingene Bruke startskjermen Legge til en kontakt

3 neste forrige Windows Store-appen Lync Visse funksjoner kan være utilgjengelige for din konto. Kontakt kundestøtteteamet hvis du vil ha mer informasjon. Bli med i et Lync-møte Sjekke talemeldinger Legge til lyd eller video Sende en direktemelding som tekstmelding eller håndskrift

4 neste forrige Hva er Lync-appen fra Windows Store? En versjon av Lync som er utformet for PCer med berøringsskjerm som kjører Windows 8 og Windows RT. Du kan bruke berøringsbevegelser, for eksempel trykke, knipe, strekke og sveipe for å navigere i appen. Du kan også sende direktemeldinger, foreta tale- og videosamtaler og delta i Lync-møter.

5 neste forrige Installere Lync Nettbrett eller stasjonær PC Systemkrav Windows 8 Lync-konto på Lync Server 2010 CU5 (for generell funksjonalitet) eller Lync Server 2010 CU7 eller nyere (for generell funksjonalitet og muligheten til å bli med i et møte fra Lync-appen i Windows Store) Installasjonsplassering Fra Windows 8 Store søker du etter Lync ved hjelp av Søk- perlen. Støttede funksjoner Se: Funksjoner som støttes i Lync-appen fra Windows StoreFunksjoner som støttes i Lync-appen fra Windows Store

6 neste forrige Finne Lync på datamaskinen Når Lync er installert, vises appen på startskjermen i Windows. Bruk Søk-perlen til å finne appen. Skriv inn Lync i søkeboksen, og kontroller at Apper er valgt som søkekategori. Velg Lync i søkeresultatene for å åpne appen.

7 neste forrige Logge på Lync logger vanligvis på automatisk hvis du har logget på datamaskinen med domene- eller Office 365-legitimasjonen din. Obs! Når du logger på for første gang på et nettbrett i Windows RT, må du oppgi påloggingsadresse og -passord. Når du logger på, kan du også velge påloggingsstatus. Hvis du har problemer med å logge på, klikker du Trenger du hjelp til å logge på?

8 neste forrige Bruke startskjermen Fra Lync-startskjermen har du tilgang til følgende: Søk-perlen Lync-møter Kontakter Samtaleloggen Talemelding (hvis tilgjengelig)

9 neste forrige Veksle mellom skjermbilder Hvis du vil gå tilbake ett skjermbilde om gangen, klikker du Tilbake. Hvis du vil gå tilbake til startskjermen for Lync, sveiper du innover fra toppen av skjermen og velger HJEM-knappen.

10 nesteforrige Bruke den festede visningen Hvis du vil holde oversikt over møter og samtaler mens du jobber i andre apper enn Lync, kan du feste Lync-vinduet til én side av skjermen mens resten av skjermen kan brukes til andre ting du jobber med. Sveip inn fra toppen og mot venstre eller høyre for å minske størrelsen på Lync-vinduet på den siden. Hvis du vil gå tilbake til fullskjermvisning fra side ved side-visningen, trykker du på deleren og skyver den til høyre eller venstre.

11 nesteforrige Endre innstillingene Velg bildet på Lync-startskjermen for å gjøre følgende: Legge til et notat Oppdatere tilstedeværelses- statusen Endre innstillinger for viderekobling av samtale Logge deg av

12 nesteforrige Legge til en kontakt Du kan legge til nye kontakter og ordne dem i nye eller eksisterende grupper. Endringene blir automatisk synkronisert med listen over Lync- kontakter i alle enhetene dine. 1.Velg Søk-knappen på Lync-startskjermen eller på Kontakter-skjermen. 2.Skriv inn navnet på eller telefonnummeret til kontakten i søkeboksen. 3.Klikk kontaktens bilde i søkeresultatene, og klikk deretter knappen med tre prikker. 4.Velg Legg til i favoritter eller Legg til i gruppe, og velg ønsket gruppe. 5.Hvis du vil opprette en ny gruppe, velger du Legg til i gruppe > Opprett ny gruppe, skriver inn et navn for gruppen og trykker Enter.

13 nesteforrige Sende en direktemelding som tekstmelding eller håndskrift 1. Velg Kontakter-flisen på Lync- startskjermen, og velg ønsket kontakt. 2. Velg direktemeldingsknappen. 3. Hvis du vil sende en melding, skriver du inn meldingen i meldingsboksen og trykker Enter. 4. Hvis du vil sende en håndskrevet melding, trykker du tasten helt til høyre for meldingsboksen og velger deretter penneknappen. Skriv eller tegn på tavlen, og klikk deretter meldingsikonet i hjørnet nederst til høyre på tavlen for å sende meldingen.

14 nesteforrige Legge til lyd eller video i en samtale Hvis du vil legge til lyd eller video i en direktemeldingssamtale, velger du Ring- eller Video-knappen nederst i vinduet. Viktig! Før du foretar tale- eller videoanrop, må du passe på at du har kamera, PC-høyttalere og - mikrofon eller et hodesett som er koblet til datamaskinen. Sveip innover fra toppen av skjermen for å velge en flis for hver aktive samtale. Aktive samtaler Knappene Ring og Video

15 nesteforrige Bli med i et Lync-møte Flisen Bli med i Lync-møte på Lync- startskjermen viser Lync-møter litt før de starter. Klikk flisen for å bli med i møtet. Hvis du vil bli med i et annet møte eller vise detaljer om gjeldende møte og møter dagen etter, klikker du flisen Møter lenger nede på startskjermen i Lync. Når du er i et møte, kan du bruke kommandoene nederst i vinduet til å legge til direktemeldinger, video og så videre.

16 nesteforrige Sjekke talemeldinger På Lync-startskjermen viser flisen Talemelding antallet talemeldinger du ikke har lyttet til. Klikk flisen, og velg deretter den spesifikke talemeldingen du vil lytte til. Hver melding har en avspillingsknapp, en hastighetsknapp og informasjon om lengden på meldingen og når den ble sendt, samt navnet på personen som ringte. Obs! Denne funksjonen er bare tilgjengelig hvis den er aktivert for Lync-kontoen, og den er ikke tilgjengelig med Office 365.

17


Laste ned ppt "Komme i gang med Windows Store-appen Lync Lync 2013."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google