Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Mulighetenes Oppland Forberedelser Hva kan man gjøre i en tidlig fase for å sikre at man får det man trenger? Ved Trond-Erik Eriksen Innkjøpsrådgiver OFK.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Mulighetenes Oppland Forberedelser Hva kan man gjøre i en tidlig fase for å sikre at man får det man trenger? Ved Trond-Erik Eriksen Innkjøpsrådgiver OFK."— Utskrift av presentasjonen:

1 Mulighetenes Oppland Forberedelser Hva kan man gjøre i en tidlig fase for å sikre at man får det man trenger? Ved Trond-Erik Eriksen Innkjøpsrådgiver OFK

2 Mulighetenes Oppland Litt om meg… 40 år Gift, 3 barn, bor på Lillehammer Jobbet med innkjøp og logistikk i mer enn 10 år Begynte i OFK i august 2014

3 Mulighetenes Oppland Behov?

4 Mulighetenes Oppland Behov! Mat Skole/barnehage Trening Osv…

5 Mulighetenes Oppland Behov!

6 Mulighetenes Oppland Hva kan vi gjøre? Begynn med å definere hva vi ønsker. Så trekker vi fra alt vi ikke trenger. Det som er igjen er det virkelige behovet. Man får ikke alltid hva man ønsker, men man er trygg på det man får!

7 Mulighetenes Oppland Hvordan kan vi sikre at behovet blir dekket? Gjøre oss kjent med hvilke løsninger som fins – Bruke internett – Bruke egen og andres kjennskap/kunnskap Brukergrupper – Bruke dialogmøter med leverandører – Markedsundersøkelser – Ikke adopter blindt andres behov – Bruke hva vi vil så lenge det ikke bryter reglene i LOA, ref Elisabeth sin presentasjon. – Se muligheter, ikke begrensninger.

8 Mulighetenes Oppland Obs! Husk å samordne innkjøp med andre i OFK Hvordan beregner vi anskaffelsens verdi? FOA §2.3 IKKE del opp kjøp for å prøve og komme under noen terskelverdier. FOA §2.3 Vær veldig bevisst på ordvalg når dere i dokumentene skal beskrive hva dere «skal» ha – Skal – Bør – Må – Osv

9 Mulighetenes Oppland Så får vi leve med at vi fikk det vi trengte… …men ikke nødvendigvis det vi ville…

10 Mulighetenes Oppland Med ønske om en riktig god jul og et like godt nyttår med mange gode innkjøp Takk for meg…


Laste ned ppt "Mulighetenes Oppland Forberedelser Hva kan man gjøre i en tidlig fase for å sikre at man får det man trenger? Ved Trond-Erik Eriksen Innkjøpsrådgiver OFK."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google