Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Trondheim Lytte- og Læresenter. Sammendrag Prosjektet ble iverksatt fordi Trondheim Lytte- og Læresenter så behovet i å ha et elektronisk kundearkiv i.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Trondheim Lytte- og Læresenter. Sammendrag Prosjektet ble iverksatt fordi Trondheim Lytte- og Læresenter så behovet i å ha et elektronisk kundearkiv i."— Utskrift av presentasjonen:

1 Trondheim Lytte- og Læresenter

2 Sammendrag Prosjektet ble iverksatt fordi Trondheim Lytte- og Læresenter så behovet i å ha et elektronisk kundearkiv i form av en database. Tidligere system var manuelt og tidkrevende. Systemet som ble utviklet vil fungere som en prototype, slik at oppdragsgiver kan teste ut databasen over en tidsperiode. Databasen er utviklet i SQL og kjøres I Access. Brukergrensesnittet er utviklet i Access.

3 Databasen

4 SQL Alle skjemaer og spørringer er laget i SQL. SQL kan brukes på flere plattformer og gjør løsningen fleksibel. Koden er lagret i egne txt-filer utenfor databasen.

5 Relasjoner ER-modellen og relasjonsmodellen ble utviklet i forkant av databasen. Modellene viser tabellene Klient, Postnr- sted, Barn og Voksen. Relasjonsmodellen viser at tabellene er på 3NF.

6 ER-modellen

7 Brukergrensesnittet Brukergrensesnittet er laget ved hjelp av brukergrensesnittet til Access. Enkelte deler av registreringsskjemaene er i tillegg kodet i Vb i Access. Brukergrensesnittet er ikke fleksibelt i forhold til flytting til andre teknologiske plattformer.

8 Eks. på brukergrensesnitt

9 Anbefalinger Brukergrensesnittet bør utvikles i f.eks. Visual Basic for å være mer fleksibelt. Databasen er en prototype og inneholder bare deler av fremtidige tabeller og funksjoner. Bedriften skal i en periode fremover prøve ut løsningen og deretter evaluere om systemet lever opp til forventninger.


Laste ned ppt "Trondheim Lytte- og Læresenter. Sammendrag Prosjektet ble iverksatt fordi Trondheim Lytte- og Læresenter så behovet i å ha et elektronisk kundearkiv i."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google