Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Visuell profil for fremtiden. Arbeidsplanen 2012 Hageselskapet mot 2019 Revitalisering, modernisering og effektivisering av organisasjonen Øke synligheten.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Visuell profil for fremtiden. Arbeidsplanen 2012 Hageselskapet mot 2019 Revitalisering, modernisering og effektivisering av organisasjonen Øke synligheten."— Utskrift av presentasjonen:

1 Visuell profil for fremtiden

2 Arbeidsplanen 2012 Hageselskapet mot 2019 Revitalisering, modernisering og effektivisering av organisasjonen Øke synligheten Utarbeide en plan for å øke Hageselskapets synlighet eksternt og internt Medlemsvekst Arbeide målrettet med aktiviteter for å øke antall medlemmer

3 Fortiden Lang og stolt historie - en verdifull arv! Tillitsvalgte og medlemmer som brenner for hagesaken, og som bruker store deler av sin fritid på å dele sin kompetanse 16 år med årevis nedgang i antall medlemmer Nedgang i antall medlemmer er færre ressurser til å sette våre merkesaker på agendaen Flere konkurrenter – flere valgmuligheter!

4 Fremtiden Tørre å se Hageselskapet utenfra og inn! Øke antall medlemmer –Kommunisere på deres premisser –Fremstå tydelige og troverdige i vårt budskap –Vise at vi har kompetanse –Skille oss fra konkurrentene Det blåser en grønn vind over landet… –Tradisjon og varighet –Kompetanse –Bærekraft

5 Visuell profils betydning for medlemsvekst Visuell profil Hvordan vi blir oppfattet Del av omdømmet vårt Omdømme Hvem som fatter interesse for Hageselskapet Interesse Hvem som ønsker å bli medlem i Hageselskapet, og forbli medlemmer!


Laste ned ppt "Visuell profil for fremtiden. Arbeidsplanen 2012 Hageselskapet mot 2019 Revitalisering, modernisering og effektivisering av organisasjonen Øke synligheten."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google