Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Ny studentlab med trådløst nettverk og mobile løsninger.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Ny studentlab med trådløst nettverk og mobile løsninger."— Utskrift av presentasjonen:

1 Ny studentlab med trådløst nettverk og mobile løsninger

2 Prosjektgruppe 111 André Meisingset André Meisingset Trond Vegard Meisingset Trond Vegard Meisingset

3 Problemformulering: Vi skal i dette prosjektet utrede for hvor interessant det er for studentene å ta i bruk en lab med trådløst nettverk og bærbare maskiner. Vi skal i dette prosjektet utrede for hvor interessant det er for studentene å ta i bruk en lab med trådløst nettverk og bærbare maskiner. I tillegg skal vi dokumentere tekniske detaljer i forbindelse dette. I tillegg skal vi dokumentere tekniske detaljer i forbindelse dette.

4 Arbeidsmetode: Lage spørreundersøkelse for å kartlegge interessen for å bruke et trådløst nettverk blant studentene og hvor mye penger de kan tenke seg på anskaffelse av bærbar PC. Lage spørreundersøkelse for å kartlegge interessen for å bruke et trådløst nettverk blant studentene og hvor mye penger de kan tenke seg på anskaffelse av bærbar PC. Teste basestasjon og nettverkskort og dokumentere resultatet av dette. Teste basestasjon og nettverkskort og dokumentere resultatet av dette. Utrede for de aktuelle standardene for trådløs overføring. Utrede for de aktuelle standardene for trådløs overføring.

5 Arbeidsmetode: Lage rutiner for bruk av image-filer ved krasj på de bærbare maskinene vha Norton Ghost. Lage rutiner for bruk av image-filer ved krasj på de bærbare maskinene vha Norton Ghost. Vurdere sikkerhet ved bruk av trådløst nettverk. Vurdere sikkerhet ved bruk av trådløst nettverk.

6 Problemer underveis: Hadde ingen brukbare testmaskiner slik at vi måtte skaffe dette selv. Hadde ingen brukbare testmaskiner slik at vi måtte skaffe dette selv. Fikk ikke testet ut sikkerheten i praksis på grunn av feil chipsett på nettverkskortene. Fikk ikke testet ut sikkerheten i praksis på grunn av feil chipsett på nettverkskortene. Mangelfull testing av nettverksutstyr på grunn av manglende utstyr. Mangelfull testing av nettverksutstyr på grunn av manglende utstyr. Manglende DOS-drivere for nettverkskort. Manglende DOS-drivere for nettverkskort.

7 Status: Forbereder presentasjon og sluttrapport. Forbereder presentasjon og sluttrapport. Jobber med bruk av image-filer. Jobber med bruk av image-filer. Fullføre dokumentasjon om sikkerhet. Fullføre dokumentasjon om sikkerhet.


Laste ned ppt "Ny studentlab med trådløst nettverk og mobile løsninger."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google