Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hvordan bruke adventstiden best mulig? Hvordan ære Gud i adventstiden?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hvordan bruke adventstiden best mulig? Hvordan ære Gud i adventstiden?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Hvordan bruke adventstiden best mulig? Hvordan ære Gud i adventstiden?

2 ADVENT -Forberedelse - Selvransakelse - Fastetid F AREN VED Å TA JULA PÅ FORSKUDD

3 ADVENT ”Du skal elske Herren din Gud av hele ditt hjerte og av hele din sjel og av all din forstand. Du skal elske din neste som deg selv.” (Matt.22,37-39)

4 ADVENT ”Slutten på alle ting er nær. Vær derfor sindige og nøkterne, så dere kan be. Framfor alt skal dere elske hverandre inderlig, for kjærligheten dekker over en mengde synder. Vær gjestfrie mot hverandre uten å klage. Tjen hverandre, hver med den nådegave han har fått, som gode forvaltere over Guds mangfoldige nåde.” (1.Pet.4,7-10)

5 ADVENT 10 Hør Herrens ord, dere Sodoma-høvdinger! Lytt til vår Guds lov, du Gomorra-folk! 11 Hva skal jeg med alle disse slaktofrene deres? sier Herren. Jeg er mett på brennoffer av værer og på fett av gjøkalver. Blod av okser og bukker og lam har jeg ikke lyst på. 12 Når dere kommer for å vise dere for mitt ansikt, hvem krever da slikt av dere? Dere tråkker ned forgårdene mine. 13 Kom ikke lenger med unyttige gaver! Jeg avskyr offerrøyken. Nymåne og sabbat, kunngjøring av høytider – jeg tåler ikke falskhet og fest. 14 Jeg hater nymånedagene og festene deres. De er en byrde jeg er trett av å bære. (Jesaja 1,10-18)

6 ADVENT 15 Når dere løfter hendene, lukker jeg øynene for dere. Hvor mye dere enn ber, hører jeg ikke. Hendene deres er fulle av blod. 16 Vask dere, gjør dere rene! Få de onde gjerningene bort fra mine øyne, hold opp med å gjøre ondt, 17 lær å gjøre godt! Søk det som er rett, hjelp den undertrykte, vær forsvarer for farløse, før enkers sak! 18 Kom, la oss gjøre opp vår sak! sier Herren. Om syndene deres er som purpur, skal de bli hvite som snø, om de er røde som skarlagen, skal de bli hvite som ull. (Jesaja 1,10-18)


Laste ned ppt "Hvordan bruke adventstiden best mulig? Hvordan ære Gud i adventstiden?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google