Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Økonomiorganisasjon 2007 Månedsrapporteringen –Praktisk gjennomføring av rapportering er utfordrende fordi det kun er jeg (og Inger Lise) som ser helheten.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Økonomiorganisasjon 2007 Månedsrapporteringen –Praktisk gjennomføring av rapportering er utfordrende fordi det kun er jeg (og Inger Lise) som ser helheten."— Utskrift av presentasjonen:

1

2

3 Økonomiorganisasjon 2007 Månedsrapporteringen –Praktisk gjennomføring av rapportering er utfordrende fordi det kun er jeg (og Inger Lise) som ser helheten på kostnader. Kirsten har en del, KS har en del i tillegg til ABC Startsiden. –Pga. rapporteringsfrister så må Kirsten og jeg jobbe parallellt og ikke optimalt som følge av dette. Jeg oppdaterer kostnadskommentarer basert på det jeg vet og spørsmål jeg må ta muntlig, samtidig som Kirsten skriver en rapport som jeg bare kan bruke som avsjekk mot egne kommentarer. –KS legger kun inn svært overordnede kommentarer i Excel og er i liten grad vurdert av Øystein (tror jeg). Guiding –Prosessuelt som på månedsrapportering, og den kommer sent ift. å ha noe klart til vurdering før BR! Dette er en utfordring. På inntekter har vi mer modeller som oppdateres og dette er mer effektivt. Kostnadsguiding krever en større prosess for å få innspill og er derfor mer tidkrevende. –I for liten grad rekker vi å utfordre tallene og enhetene våre, noe som igjen kan medføre at vi ikke klarer å bruke midlene våre optimalt! Vi er i bevegelse men har et stykke å gå Generelt –Mitt inntrykk er at KS Økonomi er ”for tett på” KS-organisasjonen. Økonomi må evne å fokusere også utover egen enhet gjennom å se totaler, da primært ift. Fixed og Mobil. Dette er ikke optimalt i dagens organisasjon. Vi skal selvsagt være godt innvolvert ift. linjen, men må samtidig passe på å være tilstrekkelig objektive ift. overordnede mål!


Laste ned ppt "Økonomiorganisasjon 2007 Månedsrapporteringen –Praktisk gjennomføring av rapportering er utfordrende fordi det kun er jeg (og Inger Lise) som ser helheten."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google