Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til informasjonsmøte om Eikeli VGS’ tilrettelegging for Fossums langrennsløpere og skiskyttere !

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til informasjonsmøte om Eikeli VGS’ tilrettelegging for Fossums langrennsløpere og skiskyttere !"— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til informasjonsmøte om Eikeli VGS’ tilrettelegging for Fossums langrennsløpere og skiskyttere !

2 Agenda Kort presentasjon av skolen og deltagere Det sportslige tilbudet Fagtilbud og studiekompetanse Spørsmål og svar

3 Bakgrunn og mål. Vårt mål er å tilrettelegge for en sportslig og faglig utvikling for Fossums skiløpere der den enkelte skal kunne utvikle deg maksimalt både faglig, idrettslig og sosialt. Den videregående utdanningen vil ha like høy prioritet som for andre elever på skolen.

4 Eikeli legger til rette for deg som vil videreutvikle deg som skiløper Du vil kunne benytte 5 skoletimer pr. uke til planlagt trening koordinert med Fossumtreningen. Tiden går av det du ellers vil ha til ett valgfag, gym og egentrening. Det vil også bli anledning til å utvide tiden med inntil en hel skoledag ca. en gang i måneden. Blir oppslutningen bra vil vi i tillegg legge tilrette for ekstra samlinger i Fossums regi.

5 Hvem passer dette for ? Du trenger ikke ha ambisjoner om å bli verdensmester, men hvis du har lyst til å kombinere skole og videreutvikling, er dette noe for deg ! Hvis du derimot har ambisjoner om å bli verdensmester, men i tillegg ønsker å prioritere skolen, er det også beregnet for deg !

6 Skolen og Fossum Vi står sammen om tilbudet. Treningen koordineres med klubbens trenere, men mye vil bli egentrening. En av øktene hver uke vil gjennomføres av skolen og delvis inkludere teori som fysiologi, kosthold og treningslære. Skolen stiller også sitt velutrustede styrkerom til disposisjon. Samlingene og konkurranser vil foregå i klubbens regi, og utvidet fritak koordineres med skolen. Dette vil dermed ikke bli registrert som fravær, og antall døgn kan økes betydelig. Det blir lagt inn egen studietid på samlingene dersom antall samlingsdøgn blir mange.

7 Tilrettelegging alle 3 evt. 4 år. Skolen gir deg mulighet til å benytte deg av tilbudet i alle tre årene du går på skolen. Du kan også avslutte etter ett eller to år etter eget ønske. Samling i samme klasse. Vi planlegger å samle deltagerne i samme klasse. Dette vil samle miljøet og forenkle tilretteleggingen og skolens administrasjon.

8 Kostnader, innsats og støtte. Det vil ikke koste noe for deltagerne å benytte dette tilbudet. Dersom oppslutningen er god og interessen tilstede vil egne samlinger og aktiviteter gjennomføres med frivillig deltagelse, og betaling for de enkelte aktivitetene. Fossum står ansvarlig for koordinering av treningsplanen, gjennomføring av samlinger og deltagelse i konkurranser. Vi har foreløpig ikke etablert noe eget støtteapparat, men hvis deltagelsen blir god, kan dette etableres ved behov.

9 Eksempel på den ukentlige timeplanen Tid 08:15 - 09:45 10:00 - 11:30 11:30 - 12:30 12:30 – 14:00 14:15 – 15:45 Ettermiddag / Kveld MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Trening Klubb- Trening 1. ØKT 2. ØKT 4.ØKT 3. ØKT Pause 15 min. Trening Pause 15 min. Matpause 1 t.

10

11 Fagtilbud og studiekompetanse Hvordan søke ?


Laste ned ppt "Velkommen til informasjonsmøte om Eikeli VGS’ tilrettelegging for Fossums langrennsløpere og skiskyttere !"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google