Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

LYSTLUNDEN Horten vidergående skole. ROM – OG FUNKSJONSPROGRAM Programmet skal redegjøre for alle funksjoner i skolen, og hvilke fysiske krav som må være.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "LYSTLUNDEN Horten vidergående skole. ROM – OG FUNKSJONSPROGRAM Programmet skal redegjøre for alle funksjoner i skolen, og hvilke fysiske krav som må være."— Utskrift av presentasjonen:

1 LYSTLUNDEN Horten vidergående skole

2 ROM – OG FUNKSJONSPROGRAM Programmet skal redegjøre for alle funksjoner i skolen, og hvilke fysiske krav som må være oppfylt for at disse funksjonene skal kunne utøves. Programmet skal angi behov for arenaer, rom og arealer ( også i m2) som disse funksjonene trenger.

3 BRUKERGRUPPENE Brukergruppene er hovedressursen i arbeidet med å utarbeide programmet for skolen Dere er hovedkilden til kunnskap om skolen Dere er nøkkelpersoner for å realisere visjoner og mål Dere har et viktig ansvar overfor skolen og overfor fylket for at alle forhold ivaretas på en ”rettferdig” og balansert måte

4 Brukergruppenes oppgaver Beskrive arbeidsoppgaver, mål og visjoner for det aktuelle utdanningsprogram eller arbeidsområde. Beskrive aktivitetene som skal utføres og arbeidsformene. Oppgi persontall, elevtall, grupper og team som jobber sammen om en aktuelle aktivitet Lage tenkte timeplaner / scenarier for hvordan aktiviteten skjer Beskrive hvilke rom eller arenaer aktivitetene trenger

5 HELHETEN Helheten skal gjenspeile skolens mål, visjoner og organisasjon. Aktiviteter kan være timeplanlagte, organiserte, eller sosiale. Aktiviteter kan omfatte alle, en avdeling, på tvers av fag, grupper, og enkeltpersoner Et rom kan romme flere funksjoner eller bruksområder ”Et rom er ikke nødvendigvis et rom”. Alle aktiviteter eller funksjoner trenger ikke vegger rundt seg. Rom og aktiviteter kan settes sammen på ulike måter. Nærhetsbehov, samhandling og samarbeid er viktige stikkord. Rom og aktiviteter kan sambrukes og deles av ulike aktører. Hvilke?

6 Fellesskap og samhandling Hva har denne gruppen å bidra til fellesskapet med? Hvilke andre i skolen har vi et nært samarbeid med? Hvilke rom og arenaer kan vi dele med andre? Hvilke rom og arenaer kan være et tilbud til andre når vi ikke bruker dem? Hvilke rom bør vi ha for oss selv, og hvorfor? Tanker om hvordan de ulike rommene vi bruker bør eller kan ligge i skoleanlegget.


Laste ned ppt "LYSTLUNDEN Horten vidergående skole. ROM – OG FUNKSJONSPROGRAM Programmet skal redegjøre for alle funksjoner i skolen, og hvilke fysiske krav som må være."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google