Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Gautesete SKOLE Kunst og Håndverk skoleåret Trinn

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Gautesete SKOLE Kunst og Håndverk skoleåret Trinn"— Utskrift av presentasjonen:

1 Gautesete SKOLE Kunst og Håndverk skoleåret 2014-2015 10-Trinn
Gautesete SKOLE Kunst og Håndverk skoleåret 10-Trinn

2 DALI K U N S T

3 Et postkort fra mitt liv.
Oppgaven: Et postkort fra mitt liv. Lage to kunstarbeider som skal være med på utstilling. Del 1: Lage et lite maleri som skal monteres som et fellesarbeid. Dette gjør vi i timen og det skal være et maleri på papir i spesifikke mål. Elever som ikke er tilstede i timen kan få papir på skolen og gjøre dette hjemme. Del 2: Lage et større arbeid som skal monteres i et større fellesarbeid, på utstilling. Dere står åpne til å velge hva dette skal bli og hvilken teknikk. Størrelse på arbeidet begrenser seg innenfor platene dere får utdelt. Tredimensjonale effekter skal ikke stikke utfor sidene på platen. Teknikker: Pennetegning, blyanttegning, maleri, foto, collage, sying, strikking, blandingsteknikker osv. Dere velger. Det vil si: Dere skal levere inn to arbeider. Frist for innlevering kommer.

4 K U N S T Mål Læreplan i kunst og håndverk: KV1-01
-Sammenligne og vurdere ulike retninger og tradisjoner innenfor to- og tredimensjonal kunst. -Bruke ulike materialer og redskaper i arbeid med bilder ut fra egne interesser. Underordnede mål for timene: Få erfaring av å finne sitt eget språk og innhold i eget kunstnerisk arbeid. Lære litt om samtidskunst og billedspråk. K U N S T

5 Kjennetegn på måloppnåelse:
Lage to kunstarbeider Tenke annerledes slik at du kommer på en original løsning. Utvikle gode tekniske ferdigheter, gode motiver og godt billedspråk (innhold) i arbeidene. Lage to kunstarbeider med god form og fargebruk. Gjøre begge arbeidene ferdige. Levere egenvurdering. Levere i tide.

6 Vurderingskriterier for Et postkort fra mitt liv:
Er oppgavene levert til riktig tid? Er del 1 av oppgavene med? Er del 2 av oppgavene med? Er egenvurdering levert? Ja Nei Ikke levert Navn: Klasse: Teknikk: Karakter: Kompetansenivå Teknikk og tekniske ferdigheter Estetiske inngrep og billedspråk Motivvalg/Tema Formspråk Fargebruk Selvstendighet Egenvurdering Høy Bruker valgt teknikk på en avansert og kreativ måte. Meget gode ferdigheter med meget godt håndverk. Arbeidene er nøyaktig laget og har et avanset billedspråk. Spennende detaljrikt motiv/tema. Avansert form. Kontrollert kontrastrik fargebruk. Tar imot veiledning og gjør deg nytte av den. Reflektert og god vurdering av kvaliteten på eget arbeid og produkt. Middels Bruker valgt teknikk på god og interessant måte. Flere gode ferdigheter. Bildet har billedspråk og er godt laget. Godt motivvalg/tema. God form. God fargebruk. Trenger litt hjelp, men, arbeider godt. Godt begrunnet, men mangler litt refleksjon. Grunnleggende Har valgt teknikk. Har ferdigheter. Har ideer. Hastverk arbeid. Har billedspråk. Mangler billedspråk. Har et motiv. Har tema. Har form. Har fargebruk. Lettvinte løsninger. Trenger mye hjelp. Mangler refleksjon/ begrunnelser på eget arbeid.

7 verk Mitt som skal være med på utstilling! Kunst-


Laste ned ppt "Gautesete SKOLE Kunst og Håndverk skoleåret Trinn"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google