Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hva ønsker dere ?? Hvordan jobber vi og hva jobber vi med?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hva ønsker dere ?? Hvordan jobber vi og hva jobber vi med?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Hva ønsker dere ?? Hvordan jobber vi og hva jobber vi med?
Styremedlem OOBF med ansvar for skade/lakk-området Boye Evensen-Lie: Hvordan jobber vi og hva jobber vi med? Hva ønsker dere ??

2 Litt om meg selv: Boye Evensen-Lie (45)
Daglig leder for Møller Bil Skadesenter Romerike Medlem av faggruppe skade/lakk – NBF Ble valgt inn i styret i OOBF 8. mai i år

3 Hvordan jobber OOBF innen fagfeltet skade/lakk?
Implementering av sikre bilskadereparasjoner Veiledning for Smart Repair Bilglass veiledningen Lakktidsstudien MYSBY6 (ny skadetidsstudie) NyDBS Nye beregningsmodeller Håndteringstillegget Revisjon av veiledninger og videreutvikling av NyDBS Sentralt skaderegister Håndtering av kondemnerte biler Deler og delepriser Flaterettesystemet I alle disse sakene har eller er OOBF involvert og flere av sakene er også initiert av oss.

4 Våre spørsmål til medlemmene blir da:
Synes dere dette en grei måte at vi jobber innen fagfeltet skade/lakk på? Er det andre saker som opptar dere og som det ønskes at vi jobber videre med? Vi har også lagt opp til at vi gjennomfører medlems- møte for skade/lakk-området annethvert år slik at det ikke kolliderer med NBF sin nasjonale Skadekonferanse. Synes dere det er behov for hyppigere medlemsmøter enn annethvert år? Hvilke temaer bør tas opp?

5 Andre spørsmål, kommentarer eller innspill??

6 Husk nasjonal skade/lakk-konferanse 2015
Dato: torsdag 12. mars 2015 Sted: Gardermoen Arrangør: NBF og OOBF i samarbeid Målsetting Bidra til å bedre rammevilkårene til skade/lakkbransjen Samle sentrale personer tilknyttet skade/lakkbransjen Orientere, bevisstgjøre og besvare aktuelle utfordringer og muligheter

7 Takk til foredragsholdere, gjester, engasjerte medlemmer og takk til If for bespisning og møtelokaler !

8 Takk for i dag! God tur hjem! Kjør forsiktig!


Laste ned ppt "Hva ønsker dere ?? Hvordan jobber vi og hva jobber vi med?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google