Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Gjennomgang av grunnskolenes bruk av IT, både teknisk og organisatorisk.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Gjennomgang av grunnskolenes bruk av IT, både teknisk og organisatorisk."— Utskrift av presentasjonen:

1 Gjennomgang av grunnskolenes bruk av IT, både teknisk og organisatorisk

2 Oppdragsgiver Bjugn Kommune Kontaktperson: Grethe Jøssund

3 Prosjektgruppe Jonas jøssund Tom Are Tørum Oddgeir Grindberg Kjell Jostein Sivertsen

4 Prosjektets hovedmålsetting Hensikten med prosjektet for vår del, var å få et innblikk i hvordan kommunene og grunnskolene rundt omkring samkjører IKT-satsing. I tillegg har det vært interessant å være med i en prosess hvor folk ser på oss som konsulenter, og hvor vi har et ansvar for å kommentere positive og negative sider ved de forskjellige skolenes bruk av IKT, og hvordan man kan forbedre seg.

5 Oppgave, del 1 Kartlegging av nettverksoppbygging, serverkonfigurasjon, kommunikasjon, sikkerhet. Avdekking av svake og sterke sider ut fra kartleggingen. Forslag til oppbygging av effektiv brukerhjelp Forslag til framtidige investeringer og andre tiltak for å holde en god og oppdatert teknisk standard. Kartlegge dagens drift og brukerhjelp. Avdekke sterke/svake sider ut fra kartlegging.

6 Oppgave, del 2 Ungdomsrådets NetC@feNetC@fe Hovedoppgave her var å gi de ansvarlige muligheten til å styre hva kundene brukte datamaskinene til, heriblant surfing, spilling, skolearbeid. Ønskelig å ha en ”stoppeklokke” tilgjengelig på hver maskin, for avregning av pris.

7 Hvorfor? Vi var bevisste på å unngå en prosjektoppgave som går på publisering av websider, bildebehandling og programmering. Vår oppgave har vært lærerik på områder man kun kan tilegne seg ved praksis.

8 Nettverksoppbygging Forskjellige skoler forskjellige løsninger

9 Kommunikasjon/Sikkerhet Botngård bredbånd resten ISDN Lite backup rutiner Brannmur og virusprogram ikke prioritert

10 Svake og sterke sider Pengene skolene har hatt til rådighet har stort sett blitt brukt fornuftig. IT ansvarlige gjør en god jobb med de midler de har Burde ha vært mer samarbeid om innkjøpsavtaler Kommunikasjonen mellom skolene og kommunen kan fortsatt bli bedre

11 Takk for oss


Laste ned ppt "Gjennomgang av grunnskolenes bruk av IT, både teknisk og organisatorisk."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google