Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Oppdater.com Web-publiseringssystem for InCreo AS Øyvind Henriksen 01.06.2001.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Oppdater.com Web-publiseringssystem for InCreo AS Øyvind Henriksen 01.06.2001."— Utskrift av presentasjonen:

1 Oppdater.com Web-publiseringssystem for InCreo AS Øyvind Henriksen 01.06.2001

2 InCreo Interactive Creations AS Bedriften er 4 år gammel. Driver med web-utvikling og andre Internett- tjenester. Hovedforretningsområdet er systemutvikling, programmering og grafisk design for web. Bedriften satser nå også på produkter som domener, webhotell, epost-tjenester og standardiserte websider.

3 Problemstillingen som skal løses Det er vanskelig for kunder å bruke verktøy slik som f.eks Frontpage. Økt oppdragsmengde gjør det tungvindt å opprette siter for nye kunder i dag. Mange websiter er stygge, uoversiktlige og vanskelige både å bruke og å oppdatere.

4 Hvorfor valgte jeg denne oppgaven Få bedre kompetanse på Microsofts server-løsninger. Får erfaring i å utvikle et web-basert informasjons- system. Får lage et verktøy ”alle” har bruk for.

5 Hvordan jeg angriper problemet Konkretisere behov i bedriften. Finne alternativer og anbefale løsning. Utvikle et informasjonssystem. Implementere løsning på egen webserver.

6 Status så langt, og videre framdrift Løsningen er i drift på www.oppdater.com Forslag til forbedringer er under evaluering.


Laste ned ppt "Oppdater.com Web-publiseringssystem for InCreo AS Øyvind Henriksen 01.06.2001."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google