Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

HoldeplassRegister NVDB. Holdeplassregister Et register i NVDB Et register i NVDB Utgangspunkt for å definere holdeplass Utgangspunkt for å definere holdeplass.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "HoldeplassRegister NVDB. Holdeplassregister Et register i NVDB Et register i NVDB Utgangspunkt for å definere holdeplass Utgangspunkt for å definere holdeplass."— Utskrift av presentasjonen:

1 HoldeplassRegister NVDB

2 Holdeplassregister Et register i NVDB Et register i NVDB Utgangspunkt for å definere holdeplass Utgangspunkt for å definere holdeplass Skal være skiltet, eller Skal være skiltet, eller Ligger inne i offisiell rute Ligger inne i offisiell rute Registeret skal i utgangspunktet inneholde knuteinformasjon mot andre kollektivtransportmidler som brukes i dag, definert vha NTP-etatene SVV,JBV,KV,LV. Registeret skal i utgangspunktet inneholde knuteinformasjon mot andre kollektivtransportmidler som brukes i dag, definert vha NTP-etatene SVV,JBV,KV,LV.

3 Datafelter som skal beskrive en holdeplass. Unikt løpenummer – internnr. NVDB Unikt løpenummer – internnr. NVDB Holeplassnummer – unikt innenfor en kommune. (FFKKNNNN) Holeplassnummer – unikt innenfor en kommune. (FFKKNNNN) Tosidig holdeplass defineres som to holdeplasser Tosidig holdeplass defineres som to holdeplasser Holdeplass med flere langsgående lommer defineres som en holdeplass. Holdeplass med flere langsgående lommer defineres som en holdeplass. Holdeplassnavn – Offisielt stedsnavn Holdeplassnavn – Offisielt stedsnavn Referanse – XYZ og metrering(Vegreferanse) Referanse – XYZ og metrering(Vegreferanse)

4 Andre momenter Takstsoner – etableres ikke i NVDB. Takstsoner – etableres ikke i NVDB. Ruteinformasjon – etableres ikke i NVDB. Ruteinformasjon – etableres ikke i NVDB. Uttak av data – data kan tas ut på formater for presentasjon i kart eller på liste. Uttak av data – data kan tas ut på formater for presentasjon i kart eller på liste. Innlesing av data – gjennom NVDB skal det tilrettelegges internettløsninger slik at eierne selv kan legge inn data. Innlesing av data – gjennom NVDB skal det tilrettelegges internettløsninger slik at eierne selv kan legge inn data.

5 Forslag til datamodell


Laste ned ppt "HoldeplassRegister NVDB. Holdeplassregister Et register i NVDB Et register i NVDB Utgangspunkt for å definere holdeplass Utgangspunkt for å definere holdeplass."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google