Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Matematikk Noen betraktninger omkring fysikk og naturvitenskap.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Matematikk Noen betraktninger omkring fysikk og naturvitenskap."— Utskrift av presentasjonen:

1 Matematikk Noen betraktninger omkring fysikk og naturvitenskap.

2 Nei !!! Matematikk er et fantastisk verktøy !!! Matematikk
- Hva er matematikk? - Hvorfor skal vi lære matematikk? - Hva kan vi bruke matematikk til? Kjedelig ? Vanskelig ? Ubrukelig ? Listefyll i timeplanen ? Kun for nerder ? Alltid fasitsvar ? Nei !!! Matematikk er et fantastisk verktøy !!! Naturvitenskap er det vanlig å dele inn i ulike blokker slik som fysikk, kjemi, ... selv om grensene mellom disse i mange tilfeller er uklare. På samme måten som skrutrekker, skiftenøkkel, ... er nødvendig for å kunne reparere en bilmotor, er matematikk et nødvendig verktøy innen de fleste greiner av naturvitenskapen.

3 Matematikk Se verden med ’nye øyne’ og ny innsikt
Naturvitenskap er det vanlig å dele inn i ulike blokker slik som fysikk, kjemi, ... selv om grensene mellom disse i mange tilfeller er uklare. På samme måten som skrutrekker, skiftenøkkel, ... er nødvendig for å kunne reparere en bilmotor, er matematikk et nødvendig verktøy innen de fleste greiner av naturvitenskapen.

4 Matematikk Fjellklatring
Matematikk-læring krever at vi klatrer seriøst, trinn for trinn. Hvis noen trinn er usikre, blir klatringen vanskelig. Å lære matematikk er som å drive fjellklatring: Klatreturen kan være strevsom, men du verden for en utsikt når vi kommer til toppen! Naturvitenskap er det vanlig å dele inn i ulike blokker slik som fysikk, kjemi, ... selv om grensene mellom disse i mange tilfeller er uklare. På samme måten som skrutrekker, skiftenøkkel, ... er nødvendig for å kunne reparere en bilmotor, er matematikk et nødvendig verktøy innen de fleste greiner av naturvitenskapen.

5 END


Laste ned ppt "Matematikk Noen betraktninger omkring fysikk og naturvitenskap."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google