Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til ny sesong SKIPTVET IL ski og sykkelgruppe.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til ny sesong SKIPTVET IL ski og sykkelgruppe."— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til ny sesong SKIPTVET IL ski og sykkelgruppe

2 TRENINGER - Tre fellestreninger i uka. - Vi er nå så mange på trening at det er nødvendig å dele i to grupper. - Thomas Knutsen og Lena Rydning deler på gruppe to. Thomas tar søndagsturene, mens Lena tar tirsdagstreningene. - Olav Unnestad har ansvaret for gruppe en. - Fellestreningene blir i utgangspunktet på søndag kl 1100, tirsdag kl 1800 og torsdag kl 1800. Alle treningene starter ved banken

3 Treningens innehold -Målet er å gjennomføre to økter med høy intensitet og en med lav intensitet. Det er viktig at vi klarer å skille på dette. Den enkelte utøver må prøve seg frem hvilken gruppe man hører hjemme i. Det er lov å prøve seg, men sitter man i sone 3 og 4 på langturene sitter man i feil gruppe. For de som ønsker å trene noe mer en fellestreningene pr. uke bør dette være med lav intensitet. -Tirsdag skal brukes til intervalltrening. Det vil bli annenhver uke med tempodrag og bakkedrag. Tempodragene foregår ved Missingmyr og vil i all hovedsak være 4 x 10 min. Vi deler i grupper på 4 til 6 personer. Bakkedragene kjører vi enten i Vamma eller Mørk. Intervallperioden vil være på ca. 45 min.

4 -Torsdagstreningene skal være distansetrening. Vi bestemmer oss for å kjøre en runde som tar ca. fra 1 time og 45 min til 2 timer og 15 minutter. Erfaringen fra i fjor tilsier at det danner seg mange små grupper og at alle får godt utbytte av treningen. Vi kjører den samme runden noen uker av gangen for å se om det blir fremgang. Den første tiden blir det mye veikjøring. - Søndagstreningene blir rolige langturer på tre timer +. Skal man prestere i ritt som birken og grenserittet er en helt avhengig av å gjennomføre disse turene. Alle skal kjøre disse turene rolig. De beste bør dra mest på disse turene. Det er ikke flaut å sitte i ”bussen”. Det viktigste er at det blir riktig trening. I utgangspunktet skal disse turene forgå i sone 1, men det er ikke farlig å vandre opp i sone 2 noen ganger.

5 -Trafikksikkerhet Vi har så langt heldigvis vært forskånet fra de store smellene. Vi er myke trafikanter og må oppføre oss deretter. Vi kjører formasjon som avtalt på den enkelte tur. Har vi ligget i front, bruker vi kortest mulig tid tilbake til bakenden av feltet. Er det biler bak som tuter, holder vi formasjonen. Bilene kan kjøre forbi når de har mulighet.

6 Anbefalte ritt: -1.5. Høiåsrittet Halden -7.5. Ormetjernrittet -14.5. Rema 1000 rittet Halden -21.5. Aremark rittet Aremark -28.5. Montebellorittet Konnerud i Drammen -4.6. Finnskogkureren Kongsvinger -19.6 Skiptvet-rittet -2.7. Kjoserittet Larvik -23.7. Valdresrittet -6.8. Grenserittet -20.8. Mjølkerampa open -27.8. Birkebeinerrittet


Laste ned ppt "Velkommen til ny sesong SKIPTVET IL ski og sykkelgruppe."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google