Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Consumers prosesskostnader i 2011 Vurderinger og Targets, etter BP Consumer 24. juni.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Consumers prosesskostnader i 2011 Vurderinger og Targets, etter BP Consumer 24. juni."— Utskrift av presentasjonen:

1 Consumers prosesskostnader i 2011 Vurderinger og Targets, etter BP Consumer 24. juni

2 Bakgrunn I gjennomangen i BP Consumer 24. juni fremkom et gap mot Target på prosesskost på ca 6 mkr Med bakgrunn i kostnadsutviklingen besluttet vi å definere targets på utvalgte kostnadsområder, ned på avdelinger Bemanningsgjennomgangen avdekket behov for å synliggjøre avdelingsvise Targets på FTE’s UB 2011

3 Targets – utvalgte prosesskost Alle enheter må redusere ift. forbruket i 1. halvår Distribusjon og B&M ”kunstig” høyt i 1. halvår pga høyt aktivitetsnivå med samlinger (forhandlersamlinger, salgssamling etc) og får en relativt større andel enn andre enheter. Endringen på KS tilsvarer ca 1 mkr i lavere kostnader enn hva som er forutsatt i prognosen, kan også reduseres på annen prosesskost Totalt sett vil vi med dette kunne lukke ca 45% av prosesskostgapet til Consumer Alle enheter må redusere ift. forbruket i 1. halvår Distribusjon og B&M ”kunstig” høyt i 1. halvår pga høyt aktivitetsnivå med samlinger (forhandlersamlinger, salgssamling etc) og får en relativt større andel enn andre enheter. Endringen på KS tilsvarer ca 1 mkr i lavere kostnader enn hva som er forutsatt i prognosen, kan også reduseres på annen prosesskost Totalt sett vil vi med dette kunne lukke ca 45% av prosesskostgapet til Consumer

4 Targets – FTE’s 2011 ”Kjente forhold” er basert på mai inkl konkrete personer ut og inn, hensyntatt beslutningen i BP, der kun 1 av 8 FTE’s fikk godkjenning Utenfor KS et behov for å redusere bemanningen med 2 årsverk, utover kjente forhold pr. 7. juli Ift. gjennomgangen i BP en reduksjon på 2 i gap mot Target, utenfor KS BP-konklusjonen ift. KS er at UB-Target står, men at vi opererer med prognostisert plan gjennom sommeren, for å være på den sikre siden. ”Kjente forhold” er basert på mai inkl konkrete personer ut og inn, hensyntatt beslutningen i BP, der kun 1 av 8 FTE’s fikk godkjenning Utenfor KS et behov for å redusere bemanningen med 2 årsverk, utover kjente forhold pr. 7. juli Ift. gjennomgangen i BP en reduksjon på 2 i gap mot Target, utenfor KS BP-konklusjonen ift. KS er at UB-Target står, men at vi opererer med prognostisert plan gjennom sommeren, for å være på den sikre siden.

5 Oppfølging Finance setter opp en tabell til hver BR som synliggjør status vs Target på utvalgte kostnader Eks: Regnskapsrapport pr. enhet distribueres pr enhet hver måned, men det lages ikke prognoser pr. avdeling, slik at dette er for å se på løpende kostnader mot tidligere perioder og mot i fjor Eks:


Laste ned ppt "Consumers prosesskostnader i 2011 Vurderinger og Targets, etter BP Consumer 24. juni."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google