Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Parkering Mål: AS FlyPark skal ha et program som ordner bestillinger på deres parkeringsplasser.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Parkering Mål: AS FlyPark skal ha et program som ordner bestillinger på deres parkeringsplasser."— Utskrift av presentasjonen:

1 Parkering Mål: AS FlyPark skal ha et program som ordner bestillinger på deres parkeringsplasser.

2 AS FlyPark Har et antall parkeringsplasser. Leies ut hele dager. De fleste kundene bestiller plass på forhånd. Da oppgis bilnummer, eiers mobiltelefon, dato en kommer og dato en drar. Plassen må reserveres også for ankomst og avgangsdag.

3 Holde orden Vi skal utvikle et program som på grunnlag av en fra- og tildato ser om det er ledig plass. Hvis ja reserveres plass for aktuell bil.

4 Inndata Et tall med antall parkeringsplasser. Bruker kan da kjøre en initialiserings-rutine som ”oppretter” et slikt antall plasser. Fra- og til-dato for et parkeringsønske. Er det plass skal bil- og telefonnummer også lagres. Merk at bileieren bare får bekreftelse på at det er plass. Når hun ankommer må hun lete etter ledig plass, men vi garanterer altså at det er plass (vi antar at alle drar den dagen de har bestilt til).

5 Diskuter Hva om hver bileierer skulle få tilordnet en identifisert plass (f.eks. parkeringsplass A5, nr 5 i område A)? Ville det vært en god idé?


Laste ned ppt "Parkering Mål: AS FlyPark skal ha et program som ordner bestillinger på deres parkeringsplasser."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google