Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

DSSP 2015 - Ceres 16.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "DSSP 2015 - Ceres 16."— Utskrift av presentasjonen:

1 DSSP Ceres 16

2 Agenda for møtet Ryttere og støtteapparat pr. 09.02.15
Trening (Spinningsesong) Trening (Utesesong) Kostholdsråd Målsetning og forberedelser Lagmoral Satsingsritt for C16 Treningshelg Logistikk «After-bike», #visomsykletpå16/18 timersfesten Kontaktinformasjon

3 Ceres 16 deltagere pr. 09.02.15 Påmeldte ryttere C16:
Jan Harving, Kaptein Sigurd Heier, Kaptein Petter Bakken Anders Folkenborg Frode Netskar Morten Andersen Mona Kristiansen Cato Borge Ole Erik Dammen Per Erik Jørgensen Richard Elnæs (Ck Nittedal) Johnny Moen Christian Nybø (Kolbotn sk) Vi ønsker være 20 ryttere. Logistikk/følgebil: Frode Lian

4 Trening (Spinning sesong)
Enhver tilpasser opplegget til sin tid og tilgjengelighet. 2 gode økter i uken, møt opp på Ceres spinning. Ha også en langkjørings økt på 3 timer +, her er langrenn et godt alternativ. Viktig at vi starter på omtrent samme på nivå når vi møtes ute i april.

5 Trening (Utesesong) Oppstart etter påske.
Trening tirsdag, torsdag og søndag Litt mer treningsmengde enn i spinning sesongen. 2 intensive økter i uken beholdes. På langturer er intensitet regelen i Sone 1, med noen perioder i Sone 2. Lengde ca 15 mil. Prioriter langturene i helgene da kjører formasjonstreningen!. Kjør egentrening dersom ikke du har mulighet for oppmøte i ukedagene

6 Kostholdsråd Det er viktig å bruke vårens langturer og ritt før DSSP til å øve inn gode mat og drikke vaner. Både for å finne ut hvor mye mat og drikke man trenger samt å finne ut av hva magen din tåler. Viktig er også inntak før og etter trening, for å få maksimalt utbytte av treningen samt å hente deg raskest mulig inn igjen etter endt økt.

7 Målsetning og forberedelser
Målsetningen er å gjennomføre på 16 timer, og derfor er det viktig at hver enkelte gjør sine forberedelser og at man er forberedt på at det vil være noen enkle krav. Kravene vil være: Man bør være med på minst en til to treninger i uka når utesesongen begynner. Møt opp på trening også når det er dårlig vær. Bare å kle seg riktig. Enhver må sørge for å trene tilstrekkelig! Man skal ha lært seg prinsippene for lag kjøring/rullekjøring At man er bevist på at målsetningen er å kjøre DSSP etter skjema (om vær og føreforhold tilsier dette) og vil holde det selv om noen faller av.

8 Lagmoral Ceres 16 På trening og ritt er det viktig for alle at lagsamarbeid og lagmoralen er god. Vi må stole på hverandre for å kjøre godt sammen og at hver enkelt presterer best mulig. Følgende prinsipper er derfor ønskelig: Vi starter som et lag, kjører som et lag, og avslutter som et lag. Vi tillater at man har downperioder. Vi oppmuntre hverandre. Vi korrigerer hverandre på en god måte Vi prater med hverandre. Vi skal ha det gøy. Vi sykler sikkert i trafikken, vi skal ha alle hele med hjem. Vi overholder klubbens bestemmelser.

9 Satsingsritt for C16 Enebakk rundt. 1. mai
Kort ritt og dermed kan man ha god fart, kjører allikevel samlet og kontrollert. Nordmarka rundt mai Fokuserer på samkjøring. Randsfjorden rundt mai Setter fart, fokuserer på teknisk god samkjøring Mjøsa rundt, lang runde juni God fart, godt samlet, fokuserer på samkjøring og finpusse rutinene før DSSP

10 Treningshelg Ceres 16 Vi ønsker at denne helgen gjennomføres sammen med Ceres 18. Hensikten er å: Bygge team/laget Sosiale 2 gode økter. 2x ca. 200 km (lørdag og søndag) Foredrag ??? Diskutere og forberede oss til DSSP God mat og drikke Er det interesse for dette? Kanskje klubben dekker noe av utgiftene ???

11 Logistikk Den enkelte De som ikke allerede er påmeldt melder seg på så tidlig som mulig. Bestiller fly eller annen transport til Trondheim. Hotell er bestilt (dekkes av den enkelte) Hvor mange enkeltrom trenger vi? Hvor mange dobbel/enkel rom trenger vi? Møterom til rittmøte er bestilt. Transport av sykler blir ordnet Vi lager en detaljert plan for gjennomføringen i god tid før DSSP.

12 After-bike», #visomsykletpå16/18 timers festen
Ønsker å avslutte DSSP 2015 med en after-bike. Finner et egnet tid utested i Lillestøm . Tidspunkt og sted ???????

13 Kontaktinformasjon Henvendelser ang. Ceres 16:
Jan Harving Tlf: Mail: Sigurd Heier Tlf: Mail:

14 Oppfordring  Meld deg på DSSP 2015


Laste ned ppt "DSSP 2015 - Ceres 16."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google