Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hovedprosjekt 2005/2006 Oppgave 28E Øyvind Mosti, 3DSU Administrasjon av apparatutlån, pasienter, rekvirenter og helseforetak.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hovedprosjekt 2005/2006 Oppgave 28E Øyvind Mosti, 3DSU Administrasjon av apparatutlån, pasienter, rekvirenter og helseforetak."— Utskrift av presentasjonen:

1 Hovedprosjekt 2005/2006 Oppgave 28E Øyvind Mosti, 3DSU Administrasjon av apparatutlån, pasienter, rekvirenter og helseforetak.

2 Vitacon ble etablert i 1985 og selskapet holder til i Trondheim. Vitacon utvikler, produserer og markedsfører inkontinensprodukter, som elektrostimulering og biofeedback. Vitacon samarbeider med helseforetakene vedrørende utlån av inkontinensprodukter. Om Vitacon

3 Bakgrunn for prosjektet Dagens systemet er tungvint å bruke, enkle operasjoner blir utført på arbeidskrevende måter. System fører til unødvendig tidsforbruk ved registrering av data og vanskeligheter ved søk. Det er usikkerhet blant brukerne om det nåværende systemet har alle funksjonene som de trenger. Brukerne kan enten ikke finne disse funksjonene eller så er det så komplisert at de ikke får til å bruke dem. Systemet har et lite brukervennlig grensesnitt. Vitacon bruker i dag en Access database for registrering av apparater, pasienter og utleieinformasjon. De ønsker å få utviklet et nytt system for administrering av utleieforhold.

4 Problemstilling Det skal utvikles et nytt system for administrering av apparatutlån. Systemet skal effektivisere de ansattes arbeidsrutiner. Systemet skal ha et enkelt og intuitivt brukergrensesnitt. Systemet ønskes tatt i bruk så snart som mulig.

5 Motivasjon Prosjektet ble videreført fra forprosjektet. Dette gav en reell mulighet til å få leverte et system som oppdragsgiver kunne ta i bruk ved prosjektets slutt. Jobbe med en oppdragsgiver som ikke har kunnskap om systemutvikling. Velkjent teknologi. Mulighet for å kunne konsentrere seg om utviklingsprosessen og systemet.

6 Motivasjon Muligheten til å følge systemet etter prosjektets slutt. Vedlikehold, videreutvikling og drifting.

7 Problemløsning Det ble valgt en løsning med Java som programmerings språk og MySQL som database. Windows brukergrensesnitt. Unified Prossess som utviklingsmetode.

8 Problemløsning Egen arbeidsplass hos oppdragsgiver. Kontinuerlige tilbakemeldinger fra oppdragsgiver.

9 Problemløsning NetBeans som utviklingsverktøy. CVS. Bruk av design patterns.

10 Resultater Et system som er installert og klar til bruk 1. juni. Dokumentasjon til videre utvikling av systemet. Erfaring.

11 Resultater Demonstrasjon av systemet.

12 Videre arbeid Systemet tas i bruk 1.juni. 1 måned med dobbeltføring. Feilretting. Ny funksjonalitet.


Laste ned ppt "Hovedprosjekt 2005/2006 Oppgave 28E Øyvind Mosti, 3DSU Administrasjon av apparatutlån, pasienter, rekvirenter og helseforetak."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google