Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hurtigreferanse for © 2013 Microsoft Corporation. Med enerett. Startskjermen i Lync Startskjermen i Lync inneholder fliser i huben til venstre, som du.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hurtigreferanse for © 2013 Microsoft Corporation. Med enerett. Startskjermen i Lync Startskjermen i Lync inneholder fliser i huben til venstre, som du."— Utskrift av presentasjonen:

1 Hurtigreferanse for © 2013 Microsoft Corporation. Med enerett. Startskjermen i Lync Startskjermen i Lync inneholder fliser i huben til venstre, som du kan bruke til å få tilgang til møter, kontakter, samtaler og talemeldinger på en enkel måte. Klikk flisen til en funksjon for å bruke den. Startskjermen inneholder en søkeknapp for å finne personer og viser Lync- kontaktene sortert i favoritter og andre grupper i tillegg til statusinformasjon. Ringe et eksternt telefonnummer Bare tilgjengelig hvis kontoen din er konfigurert slik at den støtter anrop til og fra standard telefonnumre. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig for Office 365- brukere. 1.På startskjermen sveiper du fra bunnen og trykker Numerisk tastatur. 2.Bruk det numeriske tastaturet til å angi telefonnummeret du vil ringe, og trykk deretter Ring. Lync-appen i Windows Store Kommandoer i Access-appen Sveip inn fra toppen eller bunnen av funksjonsvinduet som vises etter at du trykker en flis. Kommandoene nederst er alternativene som er tilgjengelige for funksjonen. Linjen øverst inkluderer Lync-ikonet og fliser for nylige og pågående samtaler. Bruk Lync-ikonet for å gå til startskjermen. Sjekke talemeldinger i Lync Bare tilgjengelig hvis funksjonen er aktivert for deg. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig for Office 365-brukere. Talemelding-flisen viser antallet talemeldinger du ikke har lyttet til enda. Trykk flisen, og trykk deretter talemeldigen du vil lytte til. Vise samtalelogg Hvis du var borte fra datamaskinen da en kontakt sendte deg en direktemelding eller ringte, viser Logg-flisen i huben antallet meldinger og anrop du gikk glipp av. Trykk flisen for å vise anropene du gikk glipp av. Feste Lync- vinduet Sveip fra toppen av skjermen mot høyre eller venstre. En mindre utgave av Lync-vinduet festes på siden du velger, og resten av skjermen blir tilgjengelig for andre apper. Med denne funksjonen blir det enklere å holde oversikt over møter og samtaler, samt kontakte personer, mens du arbeider med noe annet. Trykk bildet ditt for å redigere statusmeldingen, og trykk Enter når du er ferdig. Kommandoer i Access-appen Sidestilt vindu Hver meldingsflis inneholder en avspillingsknapp, hastighetsknapp, meldingslengden, når meldingen ble lagt igjen og hvem som la igjen meldingen.

2 Forbedre direktemeldingssamtalen Hvis du starter en direktemeldingssamtale med en enkelt kontakt, kan du legge til flere kontakter ved behov. 1.Trykk Deltakere i samtalevinduet, og trykk deretter Inviter flere personer, 2.Trykk navnet på kontakten du vil invitere. 3.Trykk kontaktens bilde i søkeresultatene, og trykk deretter plusstegnet for å legge til kontakten i direktemeldingssamtalen. Bli med i Lync-møter Den første ruten på startskjermen viser det neste Lync-møtet ditt. Trykk Bli med i Lync-møte for å bli med i et møte. Hvis det ikke er det møtet du vil bli med i eller hvis du ringer inn, trykker du Møter-flisen i stedet, så blir du med i møtet fra Møter-skjermbildet. Legge til en kontakt Legg til kontakter fra Lync-appen i Windows Store, og plasser dem i en av standardgruppene eller i nye grupper. Endringene blir automatisk synkronisert med listen over Lync-kontakter på alle enhetene dine. Søke etter og sende en direktemelding til en Lync- kontakt 1.Trykk søkeknappen på startskjermbildet. 2.Trykk i søketekstboksen, og skriv inn navnet på kontakten. 3.Trykk kontaktens bilde i søkeresultatene, og trykk Direktemelding-ikonet. 4.Trykk i meldingsboksen, skriv inn en melding, og trykk ENTER. Ringe en kontakt i Lync Trykk bildet for en kontakt, og trykk deretter telefonikonet. Trykk valget for typen anrop ─ Lync eller et telefonnummer, hvis et telefonnummer er tilgjengelig. (Ikke alle kontoer er konfigurert til å støtte samtaler til vanlige telefoner.) 1.Trykk søkeknappen på startskjermebildet. 2.Trykk i søkeboksen, og skriv inn navnet på kontakten. 3.Trykk kontaktens bilde i søkeresultatene, og trykk deretter knappen med tre prikker. 4.Velg enten Legg til i favoritter eller Legg til i gruppe. Koble til møtelyden fra Lync eller telefonen. Finne Hjelp i Lync Fra et skjermbilde i Lync sveiper du fra høyre kant av skjermen, trykker Innstillinger og trykker deretter Hjelp. TIPS Hvis det er 15 minutter til et planlagt møte, skifter Bli med-flisen til Møt nå slik at du kan starte et møte med det samme. 4.Hvis du vil legge til lyd eller video i samtalen, velger du Ring eller Video > Start min video.


Laste ned ppt "Hurtigreferanse for © 2013 Microsoft Corporation. Med enerett. Startskjermen i Lync Startskjermen i Lync inneholder fliser i huben til venstre, som du."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google