Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? 27.02.15 Telefon Maurtuå : 51913228 Mobil tlf: 90779976 Vår nettside: www.minbarneha ge.no/triade.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? 27.02.15 Telefon Maurtuå : 51913228 Mobil tlf: 90779976 Vår nettside: www.minbarneha ge.no/triade."— Utskrift av presentasjonen:

1 Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? 27.02.15 Telefon Maurtuå : 51913228 Mobil tlf: 90779976 Vår nettside: www.minbarneha ge.no/triade Sjekk nettsidene til AVDELINGEN. Der legger vi ut månedrapporter, bilder og annen informasjon. Turene våre går litt overalt i nærmiljøet, vi har jobbet mye med det å gå selv. Barna får gode opplevelser bare ved å få komme ut av porten å det å gå selv til målet. Vi har en fast turplass, ellers ser vi hvor veien fører hen. Turdagen tar vi den dagen vi ønsker når uka kommer. Vær derfor i barnehagen til 09.30 hver dag. Denne måneden har vi lagt veldig stor vekt på fugler, vi danser og ser fugler overalt. De søte små ser forskjell på de forskjellige fuglene utenfor vinduet og på tur. De er opptatt av å høre fuglelyder og spør så fort de ser en fugl om hvilke fugl det er. Ellers så går mye av dagene til å jobbe med prosjektet vår «Triade teater». Vi har laget litt rekvisitter, danser og synger dagen lang Smietunet var på besøk hos oss 3.2, da var det stor felles samling med alle sammen ute i sanden. De er så flinke til å bli med og de koser seg veldig når smietunet er hos oss. Karnevalet var like stas som alltid, er så kjekt å få komme med litt uvanlige klær. Vi fikk danset mye, masse gode sanger og ikke minst leker. Vi bowlet, spiste lakris snor og fanget eple i bolle. Da lekene var ferdig var det pølsebod på blåbærtuå, alltid kjekt å få kjøpe sine egne pølser. De måtte velge hva de ville ha på og om det skulle være brød eller lompe. Rød og gul saft var det i glassene. Etterpå var det en kald is til dessert. Karnevalets høydepunkt var en «Olaf»pinjata. Fantastisk flott og ut av den kom det små melkesjokolader. Vi avsluttet dagen med filmen «Løvenes konge». Vi har og kost oss med bollebaking som vi hadde med krem og syltetøy den 16.2 «bollemandag» Og vi hadde mye krem på herlige barn som virkelig nøt de, og så ut som de hadde hatt hele ansiktet i bollen. Vi har kost oss med turdager litt forskjellige lekeplasser er blitt besøkt, den siste turen vi hadde gikk ned til stemmen. Veldig kjekt å få variere litt med hvor vi går henn. Og du så flinke de har blitt til å komme seg rundt. Miljødagen er alltid kjekk, vi fant frem spader og vannslangen og fikk gjort alt vi kunne for at det skal bli fint på uteplassen vår. Vi fikk vasket alle uteleker og sykler. Og vasket oss selv litt. Alle gjør det de kan og jobber godt de timene det pågår. Matdagen er alltid en slager, vi har hatt kjøttboller med pasta, pølser i brød, taco og steikt ris.

2 Side2 27.02.15 FAG HVA SKJER I MARS ? 3 åringen Treåringen har glede av grovmotoriske bevegelser, men ikke i samme grad som før. Barnet har god balanse, og bevegelsene er jevnere. Barnet kan regulere hastigheten og det kan bråstoppe uten og falle og ta knappe sviner uten omgående manøvrer. Treåringen kan ta sats og hoppe, en ferdighet som barnet behersker stadig bedre fram mot fireårsalderen. Evnen til å bevege armene uavhengig av beinas bevegelser gjør at treåringen som regle kan sykle på trehjulssykkel og får ganske god fart på den. Ordforrådet vokser raskt de første årene, treåringen kan om lag 1000 ord. I to til treårsalderen begynner ordene å få symbolverdi, og denne utviklingen fortsetter i trefireårsalderen. Barnet kan nå beskrive og fortelle om ting og situasjoner som ikke er nærværende, uten å bruke andre virkemidler enn ord. Mange ord har nå et klart innhold for barnet, og det bruker dem helt korrekt, mens andre ord fremdeles er morsomme lyder. Barnet søker bevisst å lære nye ord, og i rolleleken trener det med ord og setninger slik at kunnskapen blir stabilisert. Dette bør barna ha i bhg: 2 sett med skifteklær Ull Tykk genser Dress Forete sko/ støvler Regntøy Huer votter Hipp og hurra Natasha 3 år 07.03 Alva 3 år 11.03 Olivia 2 år 22.03 Smil, trall og vær glad Humor det må vi ha. Sett i gang, syng en sang, Trall og smil dagen lang. For er du sur og lei kurerer tonene deg. 02.03 Vi får en ny jente på avdelingen velkommen til Alva. 05.03 Triade teater, visning til foreldre på byfjord scene. Mer info kommer på eget skriv. Starter kl 15.00! 09.03 Vi får to nye studenter fra 1 klasse på UIS 18.03 Møteplass i Veden, påskeharen kommer 19.03 Eggekoking 26.03 Påskefrokost for foreldre kl 08.00-09.30


Laste ned ppt "Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? 27.02.15 Telefon Maurtuå : 51913228 Mobil tlf: 90779976 Vår nettside: www.minbarneha ge.no/triade."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google