Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Spydeberg kommune Vår start på kommunereformen KS Østfold Høstkonferanse 20. oktober 2014.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Spydeberg kommune Vår start på kommunereformen KS Østfold Høstkonferanse 20. oktober 2014."— Utskrift av presentasjonen:

1 Spydeberg kommune Vår start på kommunereformen KS Østfold Høstkonferanse 20. oktober 2014

2 Kommunestyret 18. september «Forberedelse til Spydeberg kommunes arbeid med kommunereformen» 1. Spydeberg kommune ønsker å ha en åpen og delaktig rolle i prosessene knyttet til kommunereform, for gjennom dette å skape de beste forutsetninger for innbyggere og samfunnsutvikling i Spydeberg i fremtiden.

3 2. Det etableres en referansegruppe bestående av gruppelederne i de politiske partiene som er representert i kommunestyret. Referansegruppen utarbeider prosessplan som fremmes til behandling i kommunestyret i oktober, sammen med en status for eventuelle sonderinger som er gjort så langt.

4 3. Spydeberg kommune gir sin tilslutning til at fylkesmannen og KS deltar som faglig tilrettelegger og koordinator for lokale prosesser i det kommunereformarbeidet regjeringen etter stortingsvedtak har invitert kommunene til.

5 Referansegruppa har etter kommunestyrets beslutning den 18.09.2014 har flere møter for å drøfte innhold i en fremdriftsplan – samt tematiske viktige områder som sonderinger og samtaler bør berøre. Ny sak til kommunestyret 22. oktober på tematikk og fremdrift/prosess.

6 Temaer – drøftinger for ny kommunestruktur Kommuneutvikling - vi bygger en kommune hvor Spydeberg kommer godt ut Livskvalitet, tjenestekvalitet og nærmiljø - lage bra dager for alle Klima og miljø – grønt samfunn Kommunen som organisasjon, ressursforvalter og arbeidsgiver Lokaldemokrati – et engasjert samfunn som påvirker utviklingen

7 Fremdriftsplan – prosessbeskrivelse


Laste ned ppt "Spydeberg kommune Vår start på kommunereformen KS Østfold Høstkonferanse 20. oktober 2014."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google