Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

TofteFestivalen 2015 En kort presentasjon Tema for festivalen er

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "TofteFestivalen 2015 En kort presentasjon Tema for festivalen er"— Utskrift av presentasjonen:

1 TofteFestivalen 2015 En kort presentasjon Tema for festivalen er
BARN I BALTIKUM!

2 For å klare å gjenomføre TofteFestivalen med gratis inngang
år etter år, og for 8. gang i 2015 trenger vi Dere som sponsorer. Vi er glade for alt vi får inn av sponsormidler, men er også ute etter en mer langsiktig sponsoravtale med et eller flere firmaer. Se igjenom denne presentasjonen så kan De vurdere om det er noe for Deres firma å bli med på. Som sagt er vi glade for alt vi får inn av støtte, men for å være mer sikre på at vi klarer å gjenomføre TofteFestivalen hvert år, TRENGER VI DERES HJELP!

3 Det vi kan tilby tilbake foruten gleden
det er å hjelpe mennesker og barn i nød er: Deres logo på alle plakater og reklamemateriell som vi trykker til hver festival. Vi har annonser i riksdekkende og lokale aviser og tidskrifter. De får også en presentasjon av Deres firma på vår hjemmeside: toftefestivalen.no samt TV kanalen Visjon Norge.

4 Wiggo Roksvåg og Reino Normann
Fra Toftefestivalen 2008 „ MORS BESTE BARN“ Wiggo Roksvåg og Reino Normann

5 Tofte – en godt gjemt og glemt hemmelighet!
Siden festivalen ble etablert i 2008 har oppslutningen vært økende. Ole Bjørn Saltnes i arrangementskomiteen påpeker at Tofte er et ideelt sted for en slik festival med sin unike beliggenhet lengst sør på Hurumlandet. Tofte kan skryte av å ha landets høyeste middeltemperaturer og er blant stedene med flest soltimer i løpet av året. Handelsstedet Tofte har et rikt utvalg av forretninger med mange gode tilbud i sommertiden. På festivalområdet vil det bli solgt grillmat, is, brus, kaffe og vafler.

6 Felleskristen satsing.
Mange av menighetene på Hurumlandet står bak festivalen. Det er en felleskristen familiegudstjeneste på Tofte menighetshus søndag siste dag i festivalen, og deretter blir det konsert i båthavna. Fokus på hjelp til nødlidende i Baltikum. Hjelpeorganisasjonen Misjon Europa er hovedarrangør av festivalen. Som alltid vil overskuddet av alt salg og inntekte gå til Misjon Europas arbeid. Som i 2015 vil være barn i Balitikum. Den Hurumbaserte organisasjonen har arbeidet blant de fattigste i Estland og Latvia i femten år. Også i skal mer enn tusen barn få hjelp til å være med på sommerleir. Her får de mat, klær og tilbud positive aktiviteter. Gratis adgang! På tross av kostnadene med arrangementet er det gratis adgang til alle konsertene. Det blir samlet inn kollekt og salg av grillmat mm. Vi takker våre sponsorer, for uten dem ville det ikke vært gratis inngang.

7 På bildet ser du barna fra Mercy Center, Narva,
Estland lager muffins fra MØLLERENS

8 På de neste sidene kan De se noe av Misjon Europa`s
arbeid på Baltikum. Bildet under: Dagsentret „Lighthouse“ i Tallinn, Estland. Daglig bespises ca 30 barn her. De får leksehjelp, undervisning i sang og musikk. Klær blir også delt ut.

9 JULEGAVEAKSJONEN Hvert år samles inn flere tusen julepakker til barn
i Estland, Russland og Hviterussland. Bildet under: Utdeling i Kohtla-Järve, Estland.

10 STØTTE TIL BARNELEIRE. Hver sommer sørger Misjon Europa for at mange barn kan få gratis opphold på barneleire i Estland og Latvia. Bildet under: Barneleir i Daugavpils, Latvia.

11 BESPISNING AV FATTIGE. Misjon Europa bekoster daglig matutdeling til mange hundre barn og voksne i Estland og Latvia. Bildet under: Daugavpils, Latvia.

12 Derfor håper vi at De kan bli med på laget i de neste TofteFestivaler.
Våre sponsorer i 2014 Vi trenger flere sponsorer for da kan TofteFestivalen forsatt ha GRATIS inngang. Derfor håper vi at De kan bli med på laget i de neste TofteFestivaler. Røyken & Hurum Trafikkskole A/S trafikkskole.no Tlf : / Torstvedt Werner VVS Rørlegger`n på Tofte 3482 Tofte Tlf Børsandveien 1 3475 Sætre, Norway HauCon Norge AS Hovedkontor: Johan Follestads vei Åros

13 Håper at De etter å ha sett igjenom denne presentasjonen
av TofteFestivalen og arbeidet til Misjon Europa, ser at dette er noe De vil bli med på. De kan også øremerke Deres gave til et spesilt prosjekt slik at da har De selv oversikt over hva pengene har gått til. Mvh TofteFestivalen Kåre Lippert Martinsen Tlf Misjon Europa Ole Bjørn Saltnes Tlf


Laste ned ppt "TofteFestivalen 2015 En kort presentasjon Tema for festivalen er"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google