Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Disippelsæring. En gammeltestamentlig disippelsæring Hadde tjent Moses fra han var ung (4.Mos 11,28) Var med å framførte en av de første sangene i som.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Disippelsæring. En gammeltestamentlig disippelsæring Hadde tjent Moses fra han var ung (4.Mos 11,28) Var med å framførte en av de første sangene i som."— Utskrift av presentasjonen:

1 Disippelsæring

2 En gammeltestamentlig disippelsæring Hadde tjent Moses fra han var ung (4.Mos 11,28) Var med å framførte en av de første sangene i som står Bibelen (5.Mos 32) Har en egen bok i Bibelen oppkalt etter seg (Josvas bok)

3 De tolv speiderne 4. Mos 13, 17 – 4. Mos 14,5 «…vi makter ikke å dra opp mot dette folket, for de er sterkere enn vi:» 13, 31 «Da tok hele menigheten til å rope og skrike, og folket gråt hele natten» 14, 1

4 So close – yet so far away

5 Særing sær (B OKMÅL /R IKSMÅL /N YNORSK ) Som kjennetegnes ved å være egen, rar eller unormal. (Wikipedia) Unormal

6 Speidersæringene De fleste speiderne var motløse og redde Israelsfolket ropte, skrek og gråt Men: 4. Mos 14, 7-10

7 Guds reaksjon Israelsfolket måtte fortsette vandringen sin i 40 år «Og barna, som dere sa ville bli til rov, dem vil jeg føre dit inn. De skal lære det landet å kjenne som dere har ringeaktet.» (4. Mos 14, 31) Bare Josva og Kaleb fikk bli med av den eldre generasjonen

8 Slagord for en disippelsæring «Sett din lit til Herren av hele ditt hjerte, og stol ikke på din forstand!» (Ord. 3, 5) Tynn is «Vær ikke vis i egne øyne, frykt Herren og vik fra det onde!» (Ord. 3, 7)

9 Obs, obs! «Følg med flokken» -syndromet Falsk særhet «A journey of a thousand miles begins with a single step»

10 Obs, obs!

11 Tips til disippelsæringer i hverdagen Romerne 12,1 Romerne 12, 9 -21

12 Oppmuntring Josva 1, 7-9 «Har jeg ikke befalt deg: Vær frimodig og sterk! Frykt ikke, og vær ikke redd! For Herren din Gud er med deg i alt det du tar deg fore.»


Laste ned ppt "Disippelsæring. En gammeltestamentlig disippelsæring Hadde tjent Moses fra han var ung (4.Mos 11,28) Var med å framførte en av de første sangene i som."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google