Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Meldinger og Oppgaver gitt 5 Okt De jobbsøkere som ikke kan være tilstede på JobbTorget mandag 18 Okt. må skaffe seg en ansettelsesavtale på forhånd. (Undervisningsfri.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Meldinger og Oppgaver gitt 5 Okt De jobbsøkere som ikke kan være tilstede på JobbTorget mandag 18 Okt. må skaffe seg en ansettelsesavtale på forhånd. (Undervisningsfri."— Utskrift av presentasjonen:

1 Meldinger og Oppgaver gitt 5 Okt De jobbsøkere som ikke kan være tilstede på JobbTorget mandag 18 Okt. må skaffe seg en ansettelsesavtale på forhånd. (Undervisningsfri uken som starter 11 Okt)

2 B-gruppeleder oppgave idag: Oppgave idag for B-gruppelederne: Velge seg et ”GruppeMotto” og holde en 3 min presentasjon på sparket om sin planlagte gruppe, –arbeidsform, verdibegreper for gruppen etc. –preferanser til forretningsplaner etc slik at de kan skille seg ut og være attraktive for jobbsøkere, både under forhåndskontakter og ikke minst på Jobb-og Rekrutteringstorget neste mandag

3 A-GruppeOppgaver til 25 Okt: ForretningsIdeeAuksjon A-Gruppe-oppgave: –1 Sette en minimumspris for sin Forretningsidee (Frust-Mappen) for auksjonen 25 Okt kl 1715. (Kommer prisen ikke over denne blir den ikke solgt, og A-gruppen får ingen inntekter) –2 Velge en salgsansvarlig for Forretningsideen som får ansvaret for å drive ”salgsarbeid” for Forretningsideen før auksjonen 25 Okt kl 1715 (Om dette ikke allerede er gjordt. Normalt kan dette være Salgsjef eller Markedsjef i A-gruppa) –3 Velge slagord for Forretningsideen (om det ikke er laget) –Lage en reklameplakat for Forretningsideen m. min. pris og salgsansvarlig, for oppslag i Auksjonlokalet og til bruk for Auksjonarius.

4 Alle utenom B-gruppelederne: Enkeltoppgaver til 18 Okt. Jobb søkere lager en meget kort jobbsøknad med vedlagt spesial-CV for kurset. dvs med kurs-erfaringer og resultater, interesser, rollekompetanse, og innsatsvilje. Søknaden kan innholde preferanse for en eller flere forretningsplaner, og en eller flere jobber. Legges på Blyant innen 18.10.04 kl 17:15 og ta med mange eksemplarer for fordeling til aktuelle B-gruppelederne før intervju Ta gjerne forhåndskontakter før Rekrutteringstorget, som B-gruppeleder og jobbsøker, men lag ingen endelige avtaler før JobbTorget (=Rekrutteringstorget) Forbered deg på et jobb-intervju Etter JobbTorget skal du rapportere antall intervjuer du fikk komme på. S-gruppelederne er ”sekretærer” for B-gruppelederne og henter inn folk til intervju etter hvert som de vil ha nye intervjuobjekter fra ”venterummet”. De kan også fordele søknadene til de aktuelle B-gruppeledere etter ditt valg

5 Oppgaver spesielt for B- gruppeledere til 18 Okt. Lag en kort Ansettelsesavtale som dekker: Lønn, Aksjeandel, Oppsigelse, Adgang til å gjøre konsulentarbeid for andre grupper, Taushetsplikt, Bonus (Tips: Finn en standard fra Akelius, Adekvat forlag, web) Velger et ”GruppeMotto” som skal være betegnende for gruppen og dets arbeid Lager en Bordplakat som viser GruppeMotto og Ledernavn, og som blir godt synlig for de som går rundt. B-gruppelederne kan om de vil sikte seg inn på en av Forretningsideene for eventuelt å bruke den som ”lokkemiddel” (eventuelt flere i prioritetsrekkefølge) i rekrutteringen Lager eventuelt en kort og effektiv Spørsmålsliste for intervjuet S-gruppelederne fungerer som ”sekretærer” og henter de ønskede intervjuobjekter, og samler søknader til hver leder. Etter JobbTorget rapporteres antall intervjuer gjordt for hver jobb


Laste ned ppt "Meldinger og Oppgaver gitt 5 Okt De jobbsøkere som ikke kan være tilstede på JobbTorget mandag 18 Okt. må skaffe seg en ansettelsesavtale på forhånd. (Undervisningsfri."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google