Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Disippel-overføring.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Disippel-overføring."— Utskrift av presentasjonen:

1 Disippel-overføring

2 Disippel-overføring 5.Mosebok 6,4-9
Hør, Israel! Herren er vår Gud, Herren er én. Du skal elske Herren din Gud av hele ditt hjerte og av hele din sjel og av all din makt. Disse ordene som jeg pålegger deg i dag, skal du bevare i ditt hjerte. Du skal gjenta dem for dine barn og snakke om dem når du sitter i ditt hus og når du går på veien, når du legger deg og når du står opp. Du skal binde dem om hånden som et tegn og ha dem på pannen som et merke. Du skal skrive dem på dørstolpene i huset ditt og på portene dine.

3 Disippel-overføring Tro kan ikke arves

4 Disippel-overføring Fars betydning

5 Disippel-overføring 2.Timoteus 2,2
Det du (Timoteus) har hørt av meg (Paulus) i mange vitners nærvær, overgi det til trofaste mennesker, som også er i stand til å lære andre. Paulus Timoteus “trofaste mennesker” “andre”

6 Disippel-overføring Besteforeldres betydning

7 Besteforeldres betydning
1) Hva gjør du konkret for at dine barnebarn skal lære om den kristne tro? 2) Har du gitt bøker eller noe annet som du ser de bruker/ setter pris på? 3) Hvis barnebarna dine spør deg om noe fra Bibelen, hva er det de da spør om? 4) Hvordan har du opplevd at de kristne høytidene kan være en god anledning å snakke om den kristne troen? 5) Konkrete tips til andre besteforeldre?


Laste ned ppt "Disippel-overføring."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google