Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Tor Andreas Kaasa Studieforberedende tekniske fag på Rud i 2008

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Tor Andreas Kaasa Studieforberedende tekniske fag på Rud i 2008"— Utskrift av presentasjonen:

1 Tor Andreas Kaasa Studieforberedende tekniske fag på Rud i 2008
Etter Rud: Fagbrev som bilmekaniker Bachelor maskiningeniør, Ingeniørhøyskolen i Kongsberg Holder på med master, Ingeniørhøyskolen i Kongsberg, kombinert med jobb i Dresser-Rand «Utdanningen jeg fikk på Rud burde være grunnlaget for enhver ingeniørutdanning. Kombinasjonen mellom det teoretiske og praktiske er helt unik, og finnes ingen andre steder. Da jeg var ferdig med bachelor ble jeg utvalgt av Dresser-Rand AS, et amerikansk børsnotert selskap som leverer strømgenererende turbinpakker til oljeindustrien i hele verden. Jeg er veldig fornøyd med miljøet og arbeidsoppgavene hos dem, og har fått en avtale med dem og høyskolen som gjør at jeg kan jobbe 50% og studere til master 50%.»

2 Henrik Sagfossen Studieforberedende tekniske fag på Rud i 2008.
Etter Rud: Fagbrev som bilmekaniker Master i Produktutvikling og produksjon (maskiningeniør) ved NTNU, ferdig 2014 ‘Linjen jeg gikk på Rud var et veldig bra opplegg, så jeg håper mange flere ungdomsskoleelever får informasjon om tilbudet. Da jeg studerte på NTNU utvekslet jeg til UCSD (University og California San Diego) fjerde året. Utveksling er fint tilbud som mange velger på NTNU. Jeg er i dag ansatt som prosjektingeniør hos MHWirth (Aker Solutions).’

3 Martin Baklid Studieforberedende elektro på Rud i 2013
Etter Rud: Går andre året på datateknikk på NTNU «Når man velger utdanning er mener jeg at man kun skal velge etter interesse. Interessen for elektronikk og data, samtidig som jeg var trygg på at jeg mestret matematikk, var det som fikk meg til å starte på studieforberedende elektro på Rud. På Rud fikk jeg muligheten til å lære mer om elektronikk og data, gjennom både praktisk og teoretisk arbeid. Nå går jeg på datateknologi på NTNU. I mange fag er jeg veldig fornøyd med å se at min bakgrunn fra Rud har gitt meg et faglig forsprang. Når den grunnleggende forståelsen er på plass er det enklere å ta de mer avanserte konseptene.»

4 Ole Rasmus Dahl Studieforberedende tekniske fag på Rud i 2013
Etter Rud: Går andre året ingeniør bachelor ved UiA Grimstad «Jeg studerer mekatronikk (kombinasjon av mekanikk, elektronikk og datateknikk), og er veldig fornøyd med valget mitt! Det passer veldig godt med det jeg tidligere har lært på Rud av elektronikk, materiallære, og ellers på verkstedet. Linjen passer veldig godt for elever som har gått på både studieforberedende elektro og tekniske fag på Rud.»

5 Eskil Hove Meringdal Studieforberedende elektro på Rud i 2008
Etter Rud: Bachelor elektro og datateknikk, Automasjon ved Høyskolen i Sør-Trøndelag (HiST) Master i Undervannsteknologi ved NTNU «På HiST hadde jeg kjempebruk for det jeg lærte på Rud, og lå gjennom hele studiet langt foran de fleste andre i de tekniske fagene. Jeg jobber nå i Reinertsen AS, og er en del av satsningen på Undervanns prosessanlegg innenfor Olje og gass.»

6 Fredrik Lyche Studieforberedende elektro på Rud i 2008
Etter Rud: Master, Kommunikasjonsteknologi på NTNU, ferdig 2013 «Jeg begynte på NTNU rett etter at jeg var ferdig på Rud. Jeg spesialiserte meg i informasjonssikkerhet og masteroppgaven min var om å forbedre sikkerheten til Android smarttelefoner. Jeg jobber nå som konsulent i Watchcom Security Group, hvor jeg jobber med å avdekke sikkerhetsfeil i løsningene til kunder»

7 Hva gjør studieforberedende EL-/TIP-elever etter Rud?


Laste ned ppt "Tor Andreas Kaasa Studieforberedende tekniske fag på Rud i 2008"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google