Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Tilbud seiling Mat og drikke om bord. Middag Restaurant Onda.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Tilbud seiling Mat og drikke om bord. Middag Restaurant Onda."— Utskrift av presentasjonen:

1 Tilbud seiling Mat og drikke om bord. Middag Restaurant Onda

2 Et effektivt og lystbetont kunde/intern arrangement fra Aker Brygge Unik sjanse til lagbygging for ansatte/kunder Spennende kappseiling med identiske X-41 One Design seilbåter Kyndige instruktører som tar vare på alle gjennom arrangementet Aftersail med premieutdeling og middag Aktiv Norge gir deg mulighet til å bygge lag, knytte relasjoner og skape felles historier med seiling som verktøy. Seiling er en morsom og utfordrende aktivitet. Det er ingen krav til erfaring eller kunnskap, og det passer like bra for begge kjønn.Vi bruker eksklusive og raske båter som gir erfarne seilere et kick, og uerfarne seilere en stor opplevelse. 41 foteren er en trygg og god arbeidsplass for 10 personer. Kappseiling egner seg godt til å ta med medarbeider og/eller kunder til en dag på fjorden. Det handler om å jobbe sammen som et lag ut fra en lagt strategi. Underveis må man fokusere på taktikk og godt samarbeid. Seiling er kanskje den mest miljøvennlige aktiviteten din bedrift kan være med på. Det handler om å beherske naturelementet vind kombinert med god båtkontroll. Været betyr ingen ting når man er ute på sjøen i seilbåt, da vi har gode seildresser som holder dere tørre når det regner. Når solen skinner kan den nytes på dekket av båten, frisk luft og vind i håret får man med på kjøpet. Like båter konkurrerer mot hverandre. Vi legger ut bane og stiller med dommer og dommerbåt. Hver seilbåt har sin egen skipper/instruktør som sørger for den nødvendige opplæringen og veiledningen.

3 Forslag til kjøreplan: Kl.15.00 Oppmøte Aker Brygge Marina – velkommen til SailLogic Kl.15.15 Trekning av båt og servering av bagetter og mineralvann Kl.15.30 Seilkurs og informasjon om bord med fokus på sikkerhet Kl.16.00 Heiser seil og seiler ut til banen i Bundefjorden Kl.16.30 1. regattastart, det seiles inntil fire baneseilaser Kl.19.30 Ankomst Aker Brygge Marina Kl.19.30Aftersail, middag og premieutdeling på Restaurant Onda Baneseiling Start mellom 2S og 2B, krysser (motvind) opp til 1a og seiler rundt 1a og 1b. Videre seile lens (medvind) ned til 2S og 2B, for så å runde mellom bøyene med valge om å seile høyre eller venstre på neste kryss (motvind). Målgang mellom 1a og 1b

4 Pris: Per båt kr. xx.000,- (10 personer per båt) Vi har 9 like båter Inkluderer: X-41 One Design seilbåt – med instruktør Redningsvester Seildresser - alt det nødvendige utstyret Regattagjennomføring m/dommerbåt Mat og drikke ombord Middag på Restaurant Onda – Bar&Grill (Buffet) - Eget avdeling reservert bare til dere Ikke inkludert: Drikke under middag Alle priser eks mva.


Laste ned ppt "Tilbud seiling Mat og drikke om bord. Middag Restaurant Onda."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google