Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Sandvika seniorbase - Kommunegården

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Sandvika seniorbase - Kommunegården"— Utskrift av presentasjonen:

1 Sandvika seniorbase - Kommunegården

2 Bakgrunn for etablering
Vedtak i Hp 2010, 2011 og Gjentatt i formannskapets møte Lett adkomst, parkeringsmuligheter, universell utforming, fleksible lokaler for foredrag og brukeraktiviteter. Muligheter for fleksible løsninger og å kunne utnytte kommunens lokaliteter og ressurser på en praktisk og kostnadseffektiv måte. Seniorer kan bruke fasiliteter på ettermiddagstid og kommunen kan bruke seniorbasens fasiliteter på tidspunkter de ikke er i bruk. Kafeteria og kjøkken som fyller mattilsynets krav. Bruke kjøkkenressurser til å betjene seniorsenteret og kunne servere varmmat til seniorene etter kantinetider. Allerede mange aktiviteter for forskjellige organisasjoner myntet på seniorer har tilhold/aktiviteter i Kommunegården.

3 Modell for seniorbasen
Seniorbase som treffsted for seniorer og for allerede etablerte frivillige organisasjoner. Hit kan enhver pensjonist velge å komme for å være med på ulike aktiviteter, foredrag eller sosiale sammenkomster. Kafeteria i tilknytning til Sentralhallen som forsynes fra kantinekjøkkenet. Kafeteria har kjernetid som de øvrige seniorsentrene fra kl til kl med senteråpningstid til kl Mange av aktivitetene vil legges utover denne tiden. Servering av varmmat i tiden etter lunsjservering til ansatte. Kantinelokalene og Mellomgulvet vil også kunne brukes til større arrangementer på kveldstid, koordinert med kommunens behov. Basen skal være brukerstyrt på aktivitetssiden. Avtaler med de frivillige organisasjonene om koordinerte aktiviteter, arrangementer og bruk av lokalene. De enkeltes program sammenstilles til et felles program for basen supplert med aktiviteter med utgangspunkt i brukernes behov.

4 Sandvika seniorbase - Kommunegården

5 Sandvika seniorbase - Kommunegården

6 Midlertidig brukerstyre
Sandvika Vel Seniornett Seniorkultur Forum 60+ Kreftforeningene Brukerstyret påser at øvrige bidragsytere inn i seniorbasen blir ivaretatt, herunder Frivillighetssentralen, Biblioteket, Røde Kors og andre frivillige. Tanum og Jong seniorsenter deltar på brukerstyremøter.

7 Sandvika seniorbase - Kommunegården
Åpning 21. september 2015


Laste ned ppt "Sandvika seniorbase - Kommunegården"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google