Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

NYHETSBREV FRA VÆRSTE AS, NOVEMBER 2014

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "NYHETSBREV FRA VÆRSTE AS, NOVEMBER 2014"— Utskrift av presentasjonen:

1 NYHETSBREV FRA VÆRSTE AS, NOVEMBER 2014
Nyansettelse i Værste 1. desember kan vi ønske velkommen til vår nye kollega Espen Lie - som kan treffes på og Espen er 47 år og kommer fra jobb som økonomi- og finansdirektør i Coop Eiendom, og begynner hos oss i en nyopprettet stilling som finansdirektør. Nye leietakere I flotte lokaler på Fredrikstad stadion syd, ved siden av Euronics, åpnet Torshov Sport 1. september spesialbutikk for fotball, løp, hallidrett og hockey. «Fotballspesialisten Torshov Sport har best utvalg på fotballutstyr i Norge. Vi har butikker på Torshov, Sandvika, Drammen, Gjøvik, Fredrikstad og Tromsø», sier butikksjef Syvertsen når vi stikker innom for et intervju, og viser til det store utvalget du finner i nettbutikken: www.torshovsport.no Både Svein Erik Syvertsen og kollega Frode Eng har snart 20 års fartstid i sportsbransjen. Frode Eng kommer fra jobben som avdelingsleder i G-MAX, og har jobbet i XXL på Tunejordet. Svein Erik Syvertsen har jobbet i Gresvig systemet de siste 8 årene, både som butikksjef og de siste 5 årene som klubb/bedriftsansvarlig i G-Sport/G-MAX. - To av våre deltidsansatte er håndballspillere, og to er fotballspillere, sier butikksjefen. - Når det gjelder hallidretter er det håndball vi satser på sammen med hockey og innebandy. Vi satser på klubb og bedrift, og da er det klubben/bedriften og medlemmene/ansatte som er første prioritet. Vi er her for akkurat deg, sier han videre. Vi kommer ikke til å ha sykkelutstyr i butikken, men vi har sykkelbutikk i Oslo som har varer som kan skaffes. Vi har også egen trykker i butikken, sier Syvertsen. Sjekk også butikkens mange gode tilbud på Facebook-siden: fb.com/torshovsportfredrikstad. Vil din bedrift ha en avtale er du velkommen til å stikke innom for en prat. Det være seg treningstøy/drakter, trimutstyr, gave til ansatte, sko etc. Åpningstidene er mandag til onsdag og fredag 10-18, torsdag og lørdag 9-15 Norsk bygningsrådgivning AS I september flyttet Norsk Bygningsrådgivning AS inn med sine 2 ansatte i i Dokka 1 C, i bygget ved siden av Tollvesenet. Dette er et prosjekteringskontor som har spesialisert seg på byggesøknader og tjenester som følge av dette. I tillegg til byggesøknader kan de tilby bistand til delingssøknader, seksjonering og regulering. Videre tilbyr de tegne- og prosjekterings-tjenester. De har egen arkitekt og en person som er sentralt godkjent som ansvarlig søker og ansvarlig arkitektur-prosjekterende. Kundene omfatter både private og profesjonelle aktører i byggebransjen. Daglig leder Odd Andrè Boholm treffes på tlf nr eller Svein Erik Syvertsen og Frode Eng

2 NYHETSBREV FRA VÆRSTE AS, NOV 2014 – side 2
Hotcoffee AS I november flyttet enda en leietaker inn i Dokka 1 C. Steinar Lier driver firmaet hotCoffe AS som yter tjenester innen kaffe, kaffemaskiner og drikkevannsløsninger. Dette er en servicebedrift som sørger for god kaffe og vannkjølere for næringsliv og offentlig virksomhet. Selve firmaet er nytt, men de som jobber der har flere tiårs erfaring fra denne bransjen. Konseptet deres går ut på å levere kaffemaskiner, kaffe og tilbehør til kaffemaskiner, samt vannkjølere med og uten kullsyre, og vannrensere. De utfører både hygieneservice og teknisk service. Oppstår det feil på maskinene utføres teknisk service enten samme dag, eller dagen etter. I sine lokaler har hotCoffee både kontor, lager og teknisk avdeling. Steinar treffes på tlf nr og Hammerstad Maskin AS Vi ønsker Hammerstad Maskin AS velkommen tilbake på Værsteområdet. Virksomheten som driver med utleie av kranførere holdt til i høgskolebygget for få år siden, og vil i mars 2015 være tilbake på området når nybygget ved gangbroen, Værstetorvet 1, står ferdig. Virksomheten, som teller 70 ansatte, flytter inn i byggets 4. etasje. Vi ønsker nye og gamle leietakere hjertelig VELKOMMEN til Værsteområdet . Værste Brygge Da leilighetene på Værste Brygge ble lagt ut for salg 18. september ble halvparten revet vekk det første døgnet, og etter en måned var 21 leiligheter solgt. 33 leiligheter skal bygges i første byggetrinn. Farten på salget gjør at byggingen av den første av blokkene i byggeprosjektet antas starte februar 2015 med måneders beregnet byggetid. Værste Brygge vil til slutt bestå av 104 leiligheter fordelt på tre blokker. All parkering vil ligge i et plan under bakken, og det vil være noe mindre næringslokaler i blokk 1 og blokk 3. En flott modell kan ses hos Eiendomsmegler 1 sine lokaler på Værste (samme lokaler som Sparebank 1). For mer info kan megler Geir Winther hos Eiendomsmegler 1 kontaktes på tlf nr Noen bilder fra prospektet: Verdt å nevne er det også at prosjektet Værste Brygge har vunnet tre priser, sist to priser for 3.kvartal i Fredrikstad Blad sin kåring av beste papirannonse «Takk Fredrikstad – Værste Brygge» og for beste Web annonse «Værste Brygge – Nedtelling til salgsstart».

3 NYHETSBREV FRA VÆRSTE AS, NOV 2014 – side 3
Leietakerfest I oktober arrangerte Værste leietakerfest for sine leietakere hos Fredrikstad Stadion Event på Fredrikstad stadion hvor vi hygget oss med god mat og drikke. Adm.direktør Trond Delbekk i Værste AS orienterte om utviklingen på området og planene videre, og våre nye leietakere på området presenterte seg og sin virksomhet. I quiz-konkurransen var det mange som hevdet seg helt i toppen, og som eneste lag med full pott stakk jentene i hjemmesykepleien av med seieren og kunne fordele alle de flotte gavene seg imellom. Vi retter en stor takk til Euronics, Snæbbus Frisør, Apotek 1, Friskis & Svettis, FFK og Rema 1000 for at de stilte opp med flotte premier til konkurransen . Underholdningen i år stod Alexander Hermansen for, etterfulgt av DJ Glenn som spilte opp til dans utover kvelden. Vi takker alle sammen for en kjempe hyggelig kveld  Vinnerne av quiz-konkurransen, glade jenter i hjemmesykepleien  Vi i Værste AS ønsker alle våre leietakere og øvrige forretningsforbindelser en riktig god og fin førjulstid!


Laste ned ppt "NYHETSBREV FRA VÆRSTE AS, NOVEMBER 2014"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google