Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kampanje tilbehør juni/juli 2013. Sommeren er vår viktigste tid for tilbehørsalg. Vi ligger litt bak budsjett, men det endrer seg nå Det er laget 3 bundler.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kampanje tilbehør juni/juli 2013. Sommeren er vår viktigste tid for tilbehørsalg. Vi ligger litt bak budsjett, men det endrer seg nå Det er laget 3 bundler."— Utskrift av presentasjonen:

1 Kampanje tilbehør juni/juli 2013

2 Sommeren er vår viktigste tid for tilbehørsalg. Vi ligger litt bak budsjett, men det endrer seg nå Det er laget 3 bundler som dere kan selge inn til våre kunder. Det som er viktig er at dere selger dette inn riktig, og at dere tilbyr det til alle kundene. Selger dere en bundel av hver, per dag, vil dere øke salget med ca. 850 kr eller med 21 500 kr i løpet av en mnd. Med tanke på bonus er jo det helt greit Sell like hell

3 Kampanje tilbehør juni/juli 2013 Gjennomføring Dere bestiller selv inn tilbehøret fra 20:20 og Strax. Dere gir rabatt i Navision ved salg. Det skal ikke gis rabatter på noen andre produkter enn det som er beskrevet her. Følgende Xqisit produkter inngår i tilbudet: –Xqisit Wallet Case for Galaxy S3 black –Xqisit Wallet Case for Galaxy S3 white –Wallet Case for iPhone 5 black –Wallet Case for iPhone 5 white –Wallet Case for iPhone 4 black –Wallet Case for Galaxy S4 black –Wallet Case for Galaxy S4 white Det er innkjøpsstopp på disse Xqisit produktene og dere skal ikke bestille inn nye. Kun selge ut dem dere har inne. Settes til ny pris 249,- onsdag 19. juni.

4 Pakke 1 1 stk. valgfritt Aye produkt eller Xqisit Wallet Case. 1 stk. Copter Pakkepris 349,- Ordinær pris på produktene er 448,- og kunden sparer dermed 99,- på å kjøpe det samlet. Hvordan selge det inn? Vi har nå et kanontilbud hvor du får både beskyttelse til skjerm og telefon for bare 349,- Du sparer 99,-. Jeg anbefaler virkelig beskyttelse til din telefon. Vi legger selvfølgelig på skjermbeskyttelsen for deg. (Husk at det er innkjøpsstopp på Xqisit produktene og at dere kun skal selge dere tom for det som dere har i varelageret.)

5 Pakke 2 1 stk. valgfritt Aye produkt eller Xqisit Wallet Case. 1 stk. Copter 1 stk. Native Sound eller Happy Plugs Pakkepris 499,- Ordinær pris på produktene er 747,- og kunden sparer dermed 248 kr på å kjøpe det samlet. Hvordan selge det inn? Selg inn bundel 1 først. Så selg inn at vi også har kanonpris på headseth som er betydelig bedre enn det som følger med i esken. (Mot ordinær pris så får kunden med gratis Aye produkt)

6 Pakke 3 1 stk. Travel charger deluxe black micro USB (Strax; 522526X) 1 stk. Samsung Billader Micro USB (20:20; CAD300UBEC/STD) Pakkepris 299,- Ordinær pris på produktene er 498,- og kunden sparer dermed eller 199 kr på å kjøpe det samlet. Hvordan selge det inn? Vi har nå supertilbud hvor du får med en ekstra huslader dersom du kjøper en billader. (Selg inn at det er sol, sommer og ferie og ekstra ladere er en viktig ting )

7


Laste ned ppt "Kampanje tilbehør juni/juli 2013. Sommeren er vår viktigste tid for tilbehørsalg. Vi ligger litt bak budsjett, men det endrer seg nå Det er laget 3 bundler."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google