Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Inntak Inntakskalender 2015

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Inntak Inntakskalender 2015"— Utskrift av presentasjonen:

1 Inntak 2015-16 Inntakskalender 2015
: Vigo-web åpner, : Søknadsfrist for fortrinn og individuell behandling, samt lærekandidat i bedrift og minoritetsspråklige søkere. : Søknadsfrist for ordinært inntak, søknad om spesialundervisning og tilrettelagt undervisning, samt formidling av læreplass. Uke 10: Resultat av behandlingen av fortrinnsinntaket (skjema 1) sendes søkerne. Dette er et enkeltvedtak etter forvaltningsloven og kan eventuelt påklages innen 3 uker.

2 Noen endringer for 2015-16 (resultat av evalueringen)
Inntaksvedtak for søkere med fortrinn gjøres tidligere (primo mars) Inntaksvedtak for søkere til innføringstilbud gjøres ultimo mars Prognosen skal sendes skolene tidligere Prognosen til skolene skal inneholde antall og navn på søkere (etter ønske fra skolene – direktøren har godkjent dette) Skolene ønsker at alle dokumenter om inntak blir lagt i 360 Inntakskontoret foreslår endring i behandlingen av elever som får status «ukvalifisert» ved halvårsvurdering (1.termin) og ved 1.-inntaket i juli.

3 Inntakskalender forts.
Uke 13: Resultat av behandlingen av søkere til innføringstilbudet for minoritetsspråklige (skjema 5) sendes søkerne. Dette er et enkeltvedtak etter forvaltningsloven og kan eventuelt påklages innen 3 uker. : Frist for endring av mobilnummer, epostadresse og forhåndssvar på vigo.no. : Første inntak ligger klart på Melding sendes søkerne. (SMS/svarkort) Svarfrist er en uke. Uke 32: Andre inntak er klart på Melding sendes søkerne som har fått tilbud i andre inntaket. : Skolestart

4 Rett til omvalg (vilbli.no)
Omvalg kan skje på alle trinn, men må skje mens du ennå har rett til videregående opplæring. Skal du kunne fullføre opplæringen innenfor den utvidede opplæringsretten, må omvalget gjøres på samme trinn som det trinnet du har fullført eller avbrutt. Det vil for eksempel si at du kan gjøre omvalg ved å: søke andre Vg1 hvis du har avbrutt eller fullført Vg1 søke andre Vg2 hvis du har avbrutt eller fullført Vg2 søke andre Vg3 eller andre lærefag hvis du har avbrutt Vg3 i skole eller opplæring i bedrift, men ikke hvis du har fullført opplæring i skole eller avlagt fag- eller svenneprøve.

5 Påmelding til samlingen i 2015
Neste år ønsker vi å sende ut invitasjonen til rådgiversamlingen på epost. Send en epost til så lager vi en liste for neste samling


Laste ned ppt "Inntak Inntakskalender 2015"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google