Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hvordan lykkes som selger

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hvordan lykkes som selger"— Utskrift av presentasjonen:

1 Hvordan lykkes som selger
Hvordan lykkes som selger? Årets unge selgerforbilde, hva karakteriserte de beste? Å lykkes som selger er det mange veier til. Det jeg skal komme lynkjapt inn på her er hva som karakteriserte de beste og den aller beste i konkurransen Årets unge selgerforbilde. Jeg heter Camilla og er daglig leder i Salgs- og Reklemeforeningen. Vi er et kompetansenettverk for alle som jobber med SALG eller KOMMUNIKASJON og tilbyr kjapt faglig påfyll for alle som ønsker å utvikle seg innenfor disse to områdene. VNR, desembertreff Camilla Schütz, daglig leder Salgs- og Reklameforeningen

2 Fagpåfyll og fagnettverk innen salg og kommunikasjon.
Nyhet! SRF Selgerforum Markeds-symposiet 12. februar. Fagkurs Fagnettverk

3 Skal vi sammen sette fokus på selgeren?
Entusiastisk møte Tom Georg Indrevik, Adm.dir i Kelly Services Norge 2013 kom denne kjekke karen, Tom Georg Indrevik adm.dir i Kelly Services til oss i Salgs- og Reklameforeningen og sa – Vi har lyst å sette fokus sammen med dere på å fremme selgeren. Uten dyktige selgere – er det vanskelig å skape gode resultater. Uten gode forbilderSiden vi er en forening som jobber med å utvikle fagkompetansen og være et faglig kompetansenettverk innenfor blant annet SALG jublet vi.

4 Målet! Fremme selgerens viktige rolle for å skape gode resultater og fremme god salgskultur i bedrifter i Bergen og omegn. En av bedriftens viktigste ressurser for å skape resultater Et yrke som ofte får ufortjent dårlig status Det ønsket vi å gjøre noe med Selgeren ofte får en litt ufortjent dårlig standing i bedrifter når sannheten er at uten dyktige selgere blir det vanskelig for bedrifter å skape gode resultater.

5 Årets unge selgerforbilde
Årets salgstalent. Årets selger. Utfordrende å sammenligne salgsresultater fra ulike bransjer mm. Og hvem gjør det bedre enn et godt forbilde? Nominere – intervjuet alle

6 Hva ønsket vi å avdekke hos kandidatene?
Selgerstil Resultatutvikling Bevissthet til egenutvikling Hvorfor er de dyktige selgere? Hva de gjør som ikke andre gjør? Hvordan de er et forbilde for andre?

7 Hvem var de som deltok?

8 Dette karakteriserer alle deltakerne!
Resultatsterk Ønsker oppriktig å lykkes innenfor salg Identifiserer seg som selger Konkurransemennesker Utadvendt Ikke redd for å by på seg selv Tøff

9 De som ikke nådde helt opp.
Ikke så opptatt av utvikling Mener de allerede er best En smule for pushy selgerstil Verdsetter egen suksess mer enn kundens Vanskelig å få tak på Selvmotsigende Mangler en dæsj ydmykhet For pushy – vi sitter med en følelse av at kundene kjøper fordi de ikke gir kundene sine fred-

10 Kan du fortelle en historie fra en gang du ikke lykkes?
Tydelig forskjell på dem som gikk videre og de vi valgte vekk akkurat her. Ikke lykkes – kommer ikke på noen historier Lykkes – hvor skal jeg begynne. Uten å feile hadde jeg aldri kommet hit jeg er i dag.

11 Dette karakteriserer de beste
Ekstraordinær resultat-utvikling Fokus på å oppnå suksess for kunden Dyktige rådgivere Kan sine produkter Sterk egenmotiva-sjon Fokus på oppfølging Holder det de lover Ryddig Genuint opptatt av å utvikle seg Ydmyk Positive, lett å like X-faktor Engasjert og «på»

12 I tillegg er de forbilder – spesielt innenfor sin bransje.

13 Årets unge selgerforbilde 2014
Introduseres kort med fokus på hvorfor han vant. Harald, kan du kort fortelle om din salgsfilosofi og hvorfor du lykkes? Du har uttrykt sterkt til oss i juryen at du mener salgsledere i all for liten grad går foran som et godt eksempel for sine selgere – kan du si litt om dette? Harald, hvordan er du et forbilde for andre, spesielt i din bransje? Vi befinner oss i et område preget av vekst og sikkert også et potensial for nysalg for din del. Jeg vil anta de som ikke har fått besøk av deg enda, snarlig vil få besøk av deg. Er det noe du vil be dem om å tenke gjennom før du kommer?

14 Takk for oss Harald.harung@nokas.no I 93400180
I


Laste ned ppt "Hvordan lykkes som selger"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google