Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

AquaDome -generasjon 2.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "AquaDome -generasjon 2."— Utskrift av presentasjonen:

1 AquaDome -generasjon 2

2 Historie 2007: AquaDome prosjektet starter opp i samarbeid med Innovasjon Norge og Skattefunn. : Prototypen testes ut i et IFU-prosjekt bl.a. med EWOS Innovation i Dirdal. 2013: stiftes MSC Aqua AS, for å videreutvikle AquaDome konseptet til neste generasjon. Det tas flere patenter på nye løsninger.

3 Tester og analyser AquaDome generasjon 2 har vert gjennom en rekke tester og analyser før fullskala produksjon: Innvendig strømningsanalyse Materialanalyse Bølge- og strømtest på 1:15 modell Montering Ankerbelastning

4 Drift Vannstrømmen i AquaDome drives av inntil seks frekvensstyrte pumper. AquaDome generasjon 2 bestod modelltest i 2 meter signifikant bølgehøyde. Det er tatt høyde for behovet for avising av flytekragen, og det er tatt med i utviklingen.

5 Brukervennlighet Det er laget et kombinert system for trenging av fisk til sortering eller levering, og innvendig vask av AquaDome. Silen kan enkelt vaskes, eller byttes til en annen lysåpning. Dødfisk hentes med mammutpumpe. Strålerørene kan justeres.

6 Fullskala Høsten 2013 ble det signert en avtale om uttesting av AquaDome generasjon 2 i samarbeid med Cermaq Norway AS. Produksjonen er i full gang, og første fullskala AquaDome generasjon 2 leveres sommeren 2014.

7 For mer informasjon og kontakt, se: www.mscaqua.no

8 -Takk for oppmerksomheten!


Laste ned ppt "AquaDome -generasjon 2."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google