Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

MENA1000 Deleksamen 2012 Endelig statistikk. Deleksamen-resultatet i prosent av oppnåelig (x-aksen er ikke kandidatnummer, bare et løpenummer)

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "MENA1000 Deleksamen 2012 Endelig statistikk. Deleksamen-resultatet i prosent av oppnåelig (x-aksen er ikke kandidatnummer, bare et løpenummer)"— Utskrift av presentasjonen:

1 MENA1000 Deleksamen 2012 Endelig statistikk

2 Deleksamen-resultatet i prosent av oppnåelig (x-aksen er ikke kandidatnummer, bare et løpenummer)

3 Dersom det hadde vært gitt karakter… (Antall studenter på de forskjellige karakterene)

4 Kommentar til settet Settet var relativt variert: – Noe var enkelt: Det var nokså lett å få til noe – Noe var vanskelig: Det var vanskelig å få alt rett – Settet skilte derfor godt og fordelte ganske jevnt over hele skalaen – De som har fått mindre enn 40% (F) må jobbe hardere! – De som har fått mindre enn 55% (D og E) bør jobbe hardere.

5 Det var en feil i oppgave 12 Elektronkonfigurasjonen til P er [Ne]3s 2 3p 3 (ikke a) [Ne]2s 2 2p 3 som “skulle vært” riktig) De som påpekte det har fått 3 poeng. De andre har fått 0 uavhengig av hva de svarte (ingen har fått trekk) MEN alle har fått en relativ forbedring ved at det ble regnet ut prosent av oppnåelig basert på 19 oppgaver istedetfor 20, som poengene ble summert for. – Derved var det én som fikk mer enn 100% riktig

6 Det var en feil også i Oppg. 15 I prinsippet skulle BaF 2 være lett løselig (svaralternativ d) siden Ba 2+ er stort og F - relativt lite. Men BaF 2 er i realiteten bare litt løselig, så svaralternativ c må også anses som riktig.) Men alternativ a) og b) som sier at BaF 2 er metallisk, er uansett ikke riktig og ga trekk.


Laste ned ppt "MENA1000 Deleksamen 2012 Endelig statistikk. Deleksamen-resultatet i prosent av oppnåelig (x-aksen er ikke kandidatnummer, bare et løpenummer)"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google