Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Bjørnegård skole Nettplakaten. Bjørnegård skole 1. PASSORD Gi aldri passord til venner eller andre. Det er helt privat og bare ditt. Bruk kodelås på pc,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Bjørnegård skole Nettplakaten. Bjørnegård skole 1. PASSORD Gi aldri passord til venner eller andre. Det er helt privat og bare ditt. Bruk kodelås på pc,"— Utskrift av presentasjonen:

1 Bjørnegård skole Nettplakaten

2 Bjørnegård skole 1. PASSORD Gi aldri passord til venner eller andre. Det er helt privat og bare ditt. Bruk kodelås på pc, mobil og ipad.

3 Bjørnegård skole 2. Logg av Du må alltid logge av når du er ferdig med et program.

4 Bjørnegård skole 3. Fremmede Ikke snakk med fremmede. Ikke legg til noen du ikke kjenner. Aldri si til fremmede hvor du bor eller andre private opplysninger Ikke gi bilde til noen du ikke kjenner. Ikke avtal å møte fremmede. Mange profiler er falske.

5 Bjørnegård skole 4. Vær hyggelig! Skriv bare hyggelige kommentarer til og om andre. Mobbing er strengt forbudt både på nettet og ellers.

6 Bjørnegård skole 5. Spør om lov Ikke bruk andres bilde eller annen informasjon uten tillatelse. Ikke ta bilder eller lydopptak av noen uten tillatelse.

7 Bjørnegård skole 6. Vær forsiktig Ikke legg ut noe ikke alle kan se. Husk at alt du legger ut kan ses av andre og vil bli liggende til evig tid. Mange profiler er falske.

8 Bjørnegård skole 7. Spill Ikke meld deg på spill som koster penger uten at de voksne vet om det. Voldelige spill er dårlig underholdning. Ikke vær med på spill som gjør at du må spille om natten.

9 Bjørnegård skole 8. ZZZZZ Skru av mobil og datamaskiner når du legger deg.

10 Bjørnegård skole 9. Ha det gøy! Det er mye kunnskap og underholdning på nettet. Vær kritisk til det du finner. Ha det gøy!

11 Bjørnegård skole 10. Si fra Si fra til voksne hvis du opplever noe som er ubehagelig.


Laste ned ppt "Bjørnegård skole Nettplakaten. Bjørnegård skole 1. PASSORD Gi aldri passord til venner eller andre. Det er helt privat og bare ditt. Bruk kodelås på pc,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google