Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Idrett og ledelse www.idrettogledelse.no Ønsker du å bli en bedre leder, trener eller dommer? Ønsker du å utvikle klubben din? Ønsker du en formell, nyttig.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Idrett og ledelse www.idrettogledelse.no Ønsker du å bli en bedre leder, trener eller dommer? Ønsker du å utvikle klubben din? Ønsker du en formell, nyttig."— Utskrift av presentasjonen:

1 Idrett og ledelse www.idrettogledelse.no Ønsker du å bli en bedre leder, trener eller dommer? Ønsker du å utvikle klubben din? Ønsker du en formell, nyttig og energigivende utdanning i Idrett og ledelse?

2 Idrett og ledelse www.idrettogledelse.no Vil du utvikle klubben din og deg selv? –Idrett og ledelse hjelper klubben til å ta viktige avgjørelser ved hjelp av konstruktiv veiledning med utgangspunkt i klubbens nåværende situasjon. GAP Idrett og ledelse hjelper klubben til å utvikle seg fra dagens situasjon til en ønsket bedre situasjon

3 Idrett og ledelse www.idrettogledelse.no Idrett og ledelse er et utdanningsprogram i 4 trinn hvorav: Trinn 1: –en klubbprosess på 20 timer som skjer i klubbens egne lokaler. –Prosessen har som mål å sette ledere og tillitsvalgte på alle nivåer i stand til å løse sine oppgaver på best mulig måte. –Gjennomføres av ekstern veileder som har tatt Coaching og ledelse. Trinn 2: –en videreutviklingsprosess som skjer i klubbens egne lokaler. –Trinn 2 består av 14 moduler på til sammen 120 timer. –Klubben velger selv hvor mange moduler den vil ta. –Flere klubber kan gå sammen om å kjøre enkelte moduler. –Eksterne veiledere fra særforbund og kurslærere fra idrettskrets, som har kompetanse på området, kjører de ulike modulene. Trinn 3 og 4 på Norges Idrettshøgskole: –Studiet er rettet mot ledere i norsk idrett på alle nivåer, både valgte og ansatte. –Studiet gjennomføres som et deltidsstudium over 2 år og gir til sammen 60 studiepoeng


Laste ned ppt "Idrett og ledelse www.idrettogledelse.no Ønsker du å bli en bedre leder, trener eller dommer? Ønsker du å utvikle klubben din? Ønsker du en formell, nyttig."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google